Trump behúzott még egy első helyet - év végi top 10

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Összeszedtük az év közben publikált írásaink közül a legolvasottabbakat. Az élen Trump, őt követi az 50 milliós cseresznyefa esete.

Túl vagyunk egy szép éven és közeledünk a végéhez. Ilyenkor elcsendesedik a világ, mindenkinek jut egy kis pihenés. Ennek alkalmából, hogy még kellemsebb legyen a kikapcsolódás, összeszedtünk egy kis olvasnivalót.

A 2016-os év összesített adatai alapján következzen Top 10-es cikklistánk:

2016

1. Donald Trump luxusrezidenciájától búcsúzott a Fehér Házért

A januárban beavatásra kerülő amerikai elnök Barack Obama tisztségét fogja átvenni a Fehér Házban, sokak örömére és bánatára. Donald Trump messiásként tekint magára, aki a háború végét sürgeti, azonban sokan megbízhatatlannak tartják. Mindentől függetlenül azt le kell szögezni, a jelenlegi lakhelye, a Trump Torony bizony sejkeket megszégyenítő pompával, mérhetetlen luxussal díszeleg. Ön szívesen költözne a Fehér Házba a Trump Torony után?

Elolvasom a teljes bejegyzést


2. Az 50 milliós cseresznyefa története

A cím alapján nem kell egyből blőd dolgokra gondolni. Ebben a cikkben egy igaz történetről olvashatunk, az albertfalvai sikersztoriról, ami bátorságot és erőt ad minden ingatlaneladó magánszemélynek. Nem szeretnék spoilerezni, de a nagyszerű történeten túl, kézenfekvő tanácsokat is talál és további cikkeket, amik segítenek eladni ingatlanát pillanatok alatt.

Elolvasom a teljes bejegyzést


3. Önnek van pincéje? Garázsa? Ha nem, akkor hasznos tanácsokat talál ebben a cikkben

Sokakat foglalkoztat a bővítés, építés, de legfőképpen a kertes házban élőket. Millió indok létezik egyszerű melléképületek vagy az ideális garázs megépítésére. A durr bele kivitelezés előtt azonban stratégiailag megfontolt lépés a tervezés. De hol is kezdjünk bele? A cikkünk ebben segít.

Elolvasom a teljes bejegyzést


4. Kis terek nagy rejtelmei - Szűkös lakásban él? Ezek az ötletek segítenek Önnek!

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy hely szűkében találtuk magunkat lakásunkban. Az évek során a barátoktól és rokonoktól kapott ajándékok, bútorok felhalmozódtak és kezdett kellemetlenül szűkössé válni az otthonlét. Egy jó receptet tálalunk ezzel kapcsolatban: beépítés.

Elolvasom a teljes bejegyzést


5. A profi, aki eladja egyből

Az ingatlanügynököktől a legtöbbünket azonnali gyomorgörcs és kellemetlen ellenszenv érzés fogja el. Végiggondolva a folyamatokat a téma kapcsán, meg kell állapítani, hogy sokan tévedünk. Leírtuk, hogy miben.

Elolvasom a teljes bejegyzést


6. Otthon Melege Program

Idén is változtak a rendeletek a támogatásokat illetően, nincs ez másképp az Otthon Melege Programmal sem. Számos jó értelemben vett változás következett be, olvassa el a teljes leírást.

Elolvasom a teljes bejegyzést


7. Eladtuk a házat! Milyen legyen az új otthonunk?

Sikeresen pontot tettünk a házeladás végére. Túladtunk rajta, végre. De hogyan tovább? Mi alapján válasszunk új otthont magunknak? Egy ilyen döntés alaposan átgondolandó, nem szabad elhamarkodottan dönteni. Pánikra semmi ok, itt a segítség az új otthon vásárlásához.

Elolvasom a teljes bejegyzést


8. Hasznos kellékek a háztartásból, több mindenre használhatóak, mint gondolnánk!

Mindennapi dolgaink otthonról, amik sokkal többre hivatottak a jelenlegi igénybevételnél. Nem is gondolnánk mennyi mindenre használhatjuk a sót, vagy a nedves törlőkendőt. Megmutatjuk!

Elolvasom a teljes bejegyzést


9. Támogatás családi ház korszerűsítésre, akár 2,5 millió forint

Az Otthon Melege program egy júliusi szemelvénye, érdemes elolvasni a teljes cikket tájékozódás szempontjából, hogy a 2017-es pályázatokra felkészülve jelentkezhessen.

Elolvasom a teljes bejegyzést


10. Mikor nem érdemes ingatlanügynökkel dolgozni?

Van olyan eset, ahol indokolt az ingatlanügynök bevonása az eladási folyamatba. De van úgy, hogy teljesen szükségtelen. Itt sorakoznak azok a példák, amik segítenek a döntésben.

Elolvasom a teljes bejegyzést