Megtelt! Több bútor már nem fér be

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Kicsi lakások, apró félszobák mentsvára.

Akik helyszűkével küzdenek otthonukban, minden kis lehetőséget megragadnak a tér kihasználására. Az internet tele van jobbnál jobb, "csináld-magad" ötletekkel, hogyan használjuk ki a holt tereket.

Ám az igazán forradalmi spórolás a többfunkciós, átalakítható bútordarabokkal érhető el. Vannak felhajtható ágyak, lehajtható asztalok, kihúzható kanapék és persze a tárolást is ellátó mindenféle ülőalkalmatosságok.

 

Kihúzható asztallal egy csapásra dolgozóvá alakíthatod a teret

 

De mi most mást hoztunk el Olvasóinknak. Egy olyan forradalmi bútort szeretnénk bemutatni, amely egy gombnyomással arrébb tolható és fáradtság nélkül átrendezhetjük a hálószobánkat nappalivá, vagy éppen dolgozószobává. Ez az animáció megmutatja, hogyan is használható ki a rendelkezésre álló tér úgy, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki belőle a pillanatnyi helyzetnek megfelelően.

 

 

Az ágyat könnyedén be lehet csúsztatni a szekrénysor alá, az ágynemű is rajta maradhat, mivel nem pont akkora a rés, mint az ágy. Nagyszerű térelválasztóként is funkcionálhat, amennyiben a szoba elég nagy, akár mindkét felét használhatjuk: egyik oldalán a hálószobában pihenhet a hétalvó (vagy az éjszakás műszakból hazatérő fél), a túloldalon lévő nappaliban folyhat tovább az élet. Ha vendégek érkeznek hozzánk és meg szeretnénk növelni a nappali méretét, nem kell bútorokat tologatnunk, csupán csak megnyomni egy gombot és már át is alakul a helyiség.

 

 

Arról sajnos nem találtunk információt, hogy mikortól, mennyiért és hogyan lehet hozzájutni ehhez a nagyszerű szerkezethez. Amint többet tudunk meg az itthoni elérhetőségről, értesítjük kedves Olvasóinkat.

Forrás: Ori Systems