Eladó családi ház Vértessomló 110 000 000 Ft

Leírás

ÚJ ÉPÍTSÉŰ OTTHON-MODERN KIVITELEZÉS-ALACSONY FENNTARTÁS-SAJÁT BIRTOK- LOVARDA-FESTŐI KÖRNYEZET

Ha még nem találta meg álmai otthánt, akkor szeretettel ajánlom figyelmébe, ezt a több szempontból és kivételes ingatlant.

Vértessomló nyaralóövezetében helyezkedik el Vértessomló Üdülőfaluja. A falurészben sok új építésű ingatlan épült fel az elmúlt években, emellett pedig egyre több ember választja állandó lakhelyéül ezt a nyugodt, természetközeli helyet.

Az üdülőfaluban található hagyományos magyar építészet jegyeit magán viselő új építésű otthonok, az idilli hangulatot ötvözik a modern kényelemmel és funkcionalitással.

Meghirdetett ingatlanunk igazán kivételes adottságokkal rendelkezik, ugyanis ritka párosítás, hogy a családi házunk közvetlen szomszédságában, közel 3,8 hektáros birtok tulajdonosai lehetünk, ami Vértessomló festői környezetében, a Vértes hegység lábánál található, gyönyörű hegyek és erdők ölelésében helyezkedik el.

A 2020-ban épült, 115 m2-es, amerikai-konyhás nappali + 2 szobás családi ház, 25 m2-es, Déli fekvésű, saját birtokunkra néző terasszal, kompromisszumok nélkül kielégíti minden békére és nyugalomra vágyó család igényét. Míg más hosszas túraúton láthat ilyen festői környezetet, Önnek csak az ablakon kell kinéznie.

A CSALÁDI HÁZ FŐBB MŰSZAKI JELLEMZŐI:
- Tégla falazat (POROTHERM 30), 20 cm-es grafit szigeteléssel
- 6 kamrás, fa hatású műanyag nyílászárók
- Prémium minőségű hideg és melegburkolatok
- Geotermikus fűtésrendszer (talajkollektoros hőszivattyú)
- Padlófűtés
- Beépíthető tetőtér, előkészített közműkiállásokkal
- Szigetelt födém
- 3 x 32 A áramerősség

A házban továbbá megtalálható riasztó és kamerarendszer, vízlágyítóberendezés, légkondicionálóberendezés, elektromoskapu, térkövezett kocsibeálló, valamint kedvezményes vízóra a locsoláshoz.

Az igényes kialakítású 55 m2-es amerikai-konyhás nappali tökéletes életteret biztosít, a konyha berendezései kizárólag AEG gépekkel felszerelt, valamint a konyhából nyíló kamra sem maradt el. A hálószobában hatalmas gardróbhelyiség nyújt végtelen pakolási lehetőséget. Ezenkívül fürdőszoba, tárólóhelyiség és háztartásihelyiség is a rendelkezésünkre áll.

Igény esetén a tetőtér további bővítésre ad lehetőséget, amely megközelítése a tárolóból kialakítható feljáraton keresztül lehetséges. A közművek kiállása a tetőtérben már kialakításra került.

A leghidegebb téli hónapokban a ház teljes energiafogyasztása nem haladja meg a 25.e Ft-ot, amig igen kedvezőnek mondható.

A házhoz tartozó telek 1100 m2-es, részben térkövezett és füvesített, valamint teljes közművel rendelkezik.

BIRTOK:
A telkünk végéből, közvetlenül a saját tulajdonú 3,7615 hektáros (szántó besorolású) birtokunkra léphetünk ki, amihez nem csak termőföld, hanem saját erdő és patak is tartozik. Ennek hasznosítására csak a képzelet szabhat határt.

Jelenleg a birtokon található, 2024-ben tetőfelújításon átesett, 7 box-os istálló nyújt lótartásra azonnali lehetőséget.

AZ ISTÁLLÓ FŐBB JELLEMZŐI:
- 7 box
- víz és villany
- takarmánytároló
- szigetelt nyeregtároló
- fűtött vizesblokk (wc, kézmosó, mosógépnek kiállás)
- fűtött önitató minden boxban

A birtok teljesen körbekerített és 3 jól megközelíthető bejárattal rendelkezik.

Meghirdetett családi ház vételára: 110.000.000.- Ft
Meghirdetett birtok vételára: 50.000.000.- Ft

Ha Ön is úgy gondolja, hogy ilyen adottságokkal rendelkező ingatlan megvételére egy életben csak egyszer van lehetőség, akkor ragadja meg az alkalmat, és csapjunk a lovak közé.

Az ingatlan kizárólag a Dot-Ing Ingatlanirodával tekinthető meg, előre egyeztetett időpontban.

Megköszönve megtisztelő figyelmét, további információért várom jelentkezését.

Érd: Rácz Gyula 06703677577

Családi ház részletei

Ár: 110 000 000 Ft
Méret: 130 négyzetméter
Azonosító: 11434390
Irodai azonosító: 8688
Cím: Vértessomló
Telek: 1100 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Egész szobák: 3

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra