Eladó családi ház Rábapatona 53 800 000 Ft

Leírás

Győrtől 15 percre Rábapatonán megvételre kínálok egy 110 m2-es felújított családi házat melléképülettel, garázzsal, nagyobb telekkel.

Ajánlom azoknak, akik nappali + 3 szobás házat keresnek széles nagy udvarral jó környéken, szeretnének háziállatot tartani esetleg kertészkedni.

Az ingatlan összközműves és bár a telek nagy 3480 m2, de a jelenlegi tulajdonosa csak 900 m2-es területet használ, mert a 2/3-ad része, közel 2600 bérbe van adva, a szomszéd műveli évek óta. A bérlő külön útról közelíti meg a bérleményt, nem zavarva ezzel a tulajdonosát. Igény szerint bármikor újra használatba vehető.

Az 1965-ben téglából épült 1 szintes strukatúr födémes ház jó statikai állapotú, akár egy tisztasági festéssel költözhető.
A közelmúltban az eredeti házhoz hozzáépítettek könnyűszerkezetből egy 20 m2-es részt szintén strukatúr födémmel lemez tetővel, így további szoba, wc, közlekedő került kialakításra.

Végső elrendezése nappali, étkező- konyha, 3 szoba, közlekedő, 2 előszoba, fürdő, 2 wc, spájz, háztartási helyiség.

Az utóbbi 6 évben időszakosan több felújítást is végeztek a házon.
Másfél éve új Bramac cserép került rá, új esővíz-csatornával, új tetőléceket helyeztek fel, a gerendákat megerősítették.
Redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelt műanyag ablakokat építettek be, új műanyag bejárati ajtót.
A konyha- étkezőben szép fehér beépített konyhaszekrény került kialakításra mosogatógéppel.
Korszerűsítették a fűtésrendszert, lapradiátorokat és rézcsöveket szereltek mindenhova. A fűtést jelenleg egy a betonozott félpincében elhelyezett Saunier Duval kondenzációs kombi gázkazán biztosítja meleg víz elállási lehetőséggel, ugyanakkor jelenleg villanybojler van használatban éjszakai árammal.
Kiegészítő fűtési lehetőségként a konyhában található modern sparhelt kellemes meleget biztosít, a gáz fűtési költsége 25 fok mellett sem lépte túl az évi 1600 m3-t.
Kicserélték a villanyvezetékeket rézkábelre. A fürdőszobában nemrégiben a kádat tusolóra cserélték, melynek során kicserélték a vízvezetéket és új burkolatot kapott.
A teljes ház aljzata betonozott, az első 2 szoba, nappali-konyha-étkező laminált padlóval burkolt, a hátsó szobában pvc szőnyeg, a vizes helyiségekben járólap.

Az udvar gondozott, rendezett, a telek 20 méter széles, van hely bőven mindennek, termő diófa, fügefa, 2 meggy- valamint szilvafa is található.
A 68 m-2-es melléképület betonozott nagy tároló-fél pince, betonozott garázs (akna lehetőséggel), hátsó terasz, mobilgarázs részekből áll.

Tehermentes ingatlan, az ingatlan birtokba vétele és a bútorok megegyezés tárgyát képezik.
Csok plusz hiteles vevők részére nem érhető el az ingatlan!

Rábapatona Győrtől 15 km-re található, mely az M85-ös gyorsforgalmi útról 15 perc alatt elérhető, illetve vonattal is. Az autóbusz közlekedés is gyakori, buszmegálló a közelben. Hegyeshalmi határátkelő 55 km.
A településen, közelben minden megtalálható, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, boltok.

Jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Ha felkeltette érdeklődését az alábbi telefonszámon érdeklődhet!
Szabó Ibolya +36706174858
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 53 800 000 Ft
Méret: 110 négyzetméter
Azonosító: 11279843
Irodai azonosító: 542802
Telek: 3480 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra