Eladó családi ház Zalaegerszeg 38 900 000 Ft

Leírás

Képzelje el otthonát Zalaegerszeg egyik legszebb részén, ahol a város fölé magasodva LENYŰGÖZŐ KILÁTÁSban lehet része nap mint nap.

Ez a 135 nm-es, belső három szintes, tégla falazatú, KERTKAPCSOLATOS SORHÁZI LAKÁS egy 4 lakásos társasházban vár Önre. Ahogy a képek is mutatják, a teljes lakás FELÚJÍTÁSRA SZORUL, ám az ingatlan rendkívüli adottságai miatt KIVÉTELES LEHETŐSÉGeket rejt magában.

Az ingatlanban 3 szinten oszlanak meg a terek. A lakásba belépve:
• az alsó szinten található a 16 nm-es garázs, a kazánház és tárolóhelyiség;
• a középső szinten a tágas és világos nappali a főszereplő, melyből gyönyörű városi panoráma nyílik az erkélyről. Emellett itt található egy hálószoba, konyha, kamra és fürdőszoba, valamint egy külön WC is;
• a felső szinten további két hálószoba van, mindegyik saját erkéllyel rendelkezik, és egy további tárolóhelyiség is rendelkezésre áll.

A lakás fűtését gázkazán biztosítja radiátorokon keresztül, így komfortos hőmérsékletet teremthet a legnagyobb hidegben is.

Az ingatlanhoz tartozik egy 750 nm-es telek, ahol lehetőség van grillezésre, kerti partikra, gyerekeknek játszótér vagy akár saját kert kialakítására.

Mindössze 295.000 Ft-os négyzetméteráron olyan ingatlan tulajdonosa lehet, amely csak arra vár, hogy valaki életet leheljen bele, és újjávarázsolja. A lakás elosztásának köszönhetően a kreativitás szabadon szárnyalhat, a tágas terek lehetőséget adnak arra, hogy az új tulajdonos saját ízlése szerint alakítsa ki az ideális otthont. A felújítás során használhatja a legmodernebb anyagokat és tervezési elemeket, hogy egy egyedi és kifinomult otthont hozzon létre.

Az ingatlan közel van a város központjához, iskolákhoz, óvodákhoz, boltokhoz, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, így kiváló választás olyan családok számára, akik egyaránt szeretnék élvezni a városi életet és a nyugalmat.

Ha szeretne egy olyan otthont, amelyet saját ízlése szerint alakíthat, és élvezheti a város felett az elbűvölő kilátást, ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget!

Használja ki a CSOK által nyújtott lehetőségeket, hogy kedvezőbb feltételekkel tudja megvásárolni az ingatlant!

Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon, és vegye fel velem a kapcsolatot a további részletekért vagy a megtekintéshez egyeztessen időpontot.

Tekintsük meg együtt az ingatlant és tegyen rá ajánlatot!

Irodánk ingyenes hitel-tanácsadással és hitel ügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel várja Ügyfeleinket.

Családi ház részletei

Ár: 38 900 000 Ft
Méret: 135 négyzetméter
Azonosító: 11297915
Irodai azonosító: 357642
Cím: Bazitai SORHÁZ eladó!
Telek: 750 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: sorház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Komfort
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: 2 szint
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Pince
  • Terasz

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra