Eladó családi ház Zalaegerszeg, Kertváros, 169 900 000 Ft

Leírás

Két ingatlan egyben eladó, kimagaslóan jó elhelyezkedéssel!

I. INGATLAN: 2 generációs újabb építésű, tégla, 190 négyzetméteres, két szintes családi ház, mely magában foglal 3 hatalmas hálószobát, 2 nappali-konyhát, és tágas tereket. Az otthon melegéről a gáz- és vegyestüzelésű kazán gondoskodik, így a modern kényelem és a hagyományos meleg találkozik. A földszinten találunk egy hatalmas, világos, szép burkolatokkal ellátott nappali-konyha-étkezőt, és egy nagy méretű hálószobát. A nappaliból masszív kényelmes lépcsőn jutunk fel az emeletre, ahol a világos, tágas nappali-konyha fogad minket. Innen nyílik két 20 nm-nél nagyobb hálószoba, a fürdőszoba, és külön a WC.

II. INGATLAN: Egy 81 nm-es jól megépített, szerkezetileg kifogástalan állapotú Kádár-kocka ház, mely kiváló lehetőséget kínál az összeköltöző családoknak vagy az otthon és munka egyesítésére. A ház alatt száraz, nagy pince található, ahol a vegyestüzelésű kazán fűti mindkét ingatlant. A házban a felújítási munkálatok elkezdődtek, de így is lakható állapotú. Világos nagy szobákkal, és sok lehetőséget kínáló adottságokkal rendelkezik az ingatlan.

Teremtse meg álmai otthonát és munkahelyét egyaránt!

A két ingatlan, akár 3 lakássá is alakítható, hiszen minden meg van ahhoz, hogy kényelemesen külön de mégis egymás közelében élhessen a család.
A házak egy könnyen karbantartható 525 nm-es területen fekszenek, közel buszmegálló, iskola, óvoda, éttermek, bolt.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, több kép is segíti Önt a választásban!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Családi ház részletei

Ár: 169 900 000 Ft
Méret: 190 négyzetméter
Azonosító: 11340589
Városrész: Kertváros
Erkély mérete: 25.00 négyzetméter
Telek: 525 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra