Eladó családi ház Veresegyház, Revetek, 139 000 000 Ft

Leírás

Páratlan lehetőség! Egy ház, Három lakás!

Veresegyház népszerű Revetek részén kínáljuk megvételre ezt a rengeteg lehetőséget rejtő, 640 m²-es telken található 245 m²-es ingatlant.

Környezete csendes, kertvárosi, a buszmegálló gyalog kényelmesen elérhető.
A ház 2000-ben épült téglából, betonfödémmel, a melegről gáz-cirkó gondoskodik. A földszinten padlófűtés, a többi lakásban radiátor gondoskodik a melegről.

A szuterénben egy étkezős konyha, nappali, háló és fürdőszoba került kialakításra. Jelenleg lakásként üzemel de üzlethelyiségként is remek lehetőségeket rejt.

A földszintre pár lépcsőn jutunk, csodás panorámával rendelkező hatalmas fedett terasz csatlakozik a sok ablakos, napfényes nappalihoz. Külön helyiségben található a tágas konyha, innen nyílik a kamra. Két szoba és egy fürdőszoba áll még itt a család rendelkezésére.

A felső szinten konyha, nappali, ehhez tartozó örök panorámás kis erkély, fürdőszoba és egy nagy szoba található. Ez utóbbi könnyedén két szobává alakítható.
Minden lakásban több beépített szekrény nyeli a család dolgait.

Mindhárom lakás külön bejárattal rendelkezik.
Két autó számára a kertben fedett kocsibeálló került kialakításra illetve a ház előtt további öt autó tud parkolni.

A remek tervezésnek köszönhetően akár három generáció is élhet itt együtt, mégis külön. Beruházóknak is jó lehetőség hisz a három lakás kiadható, jelenlegi bérlői továbbra is bérbe vennék.

Ajánljuk összeköltözőknek, nagy családoknak, befektetési lehetőséget keresőknek! A szuterén többféle vállalkozásnak is otthont adhat: üzlethelyiség, szépségszalon, kozmetika, könyvelőiroda stb.

Mindazoknak akik egy igazi nyugodt, jó levegőjű kertvárosi környezetben képzelik el családjuk jövőjét, a páratlan panoráma már csak a bónusz.

Hitel ügyintézésben irodánk bankfüggetlen munkatársa díjmentesen segítséget nyújt.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a lehetőség, jöjjön el, nézze meg, nem fogja megbánni. További tájékoztatásért és a rugalmas megtekintéssel kapcsolatban várom megtisztelő hívását akár az esti órákban is!

Családi ház részletei

Ár: 139 000 000 Ft
Méret: 245 négyzetméter
Azonosító: 11328386
Irodai azonosító: A1113
Városrész: Revetek
Telek: 640 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Kor: 21-50 éves
Egész szobák: 7

Egyéb jellemzők

  • Terasz

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra