Eladó családi ház Valkó 60 000 000 Ft

Leírás

Gödöllőtől 14 km-re eladó egy 3 szintes családi ház Valkón. A település 15 perc alatt megközelíthető autóval, 25 perc busszal. Gödöllőről, pedig akár vonattal, busszal vagy hévvel is Budapest gyorsan elérhető. A háztól 5 percre van a buszmegálló, ahol a Budapestre tartó helyközi busz is megáll. A településen, boltok, orvosirendelő és gyógyszertár is van.
A környéken rengetek túraútvonal, rét és horgász lehetőség is van, a természeti adottságai a településnek kiemelkedőek.
A házban a felújítások elkezdődtek, ami cserélve volt, az mind új, például csaptelepek, kád, mosdókagylók, bojler is rendelkezik garanciával. Teljes elektromos hálózat kicserélve (új Hensel szekrény, phi relé), 3 fázis bekötve, 32 amperórára bővítve. Új kapcsolók, konektorok kerültek kialakításra. Vizes munkálatok is elkezdődtek, új kiállásokkal, régi csövek cseréjével.
A fűtésről (nyitott rendszerű) gázkazán mellett egy vegyestüzelésű is gondoskodik, illetve a földszinten beszerelésre került egy hűtő-fűtő klíma is, ami a helyiségek elosztása miatt az egész földszintet be tudja hűteni/fűteni. Mindemellett a hangulatos téli estékről egy kis csempe kandalló gondoskodik ami szintén be tudja melegíteni az egész teret.
A földszinten nappali, fürdőszoba, kamra, egy teljesen új konyha és étkező, valamint egy garázs található. Az emeleten 3 nagy szoba, amik közül egy teljesen befejezve, egy még padlóra vár, a legnagyobb szoba, pedig már az új tulajdonos ízlése szerint alakítható. Itt kapott helyet még egy mosókonyha, ami szintén új víz és csatorna bekötéssel rendelkezik, valamint egy teljesen felújított kádas fürdőszoba, tavaly vásárolt bojlerrel. A legfelső szint beépíthető, áram és víz is fel lett vezetve, de jelenleg nem berendezett, a szigetelés érdekében kőzet-gyapottal le van fedve.
A házban teljesen új műanyag nyílászárók vannak a 3. szinten is ki lettek cserélve.
A telek 2000 m2, amin található egy pincés kis ház, valamint tároló is. A nyári hőségben, pedig egy nagy vízhozamú fúrt és egy kisebb ásott kút biztosítja a hűsítő vizet.
A "nagy poros" munkálatok, mint a bontások, vésések már megtörténtek, a felújítás további része pedig teljesen az új lakó ízlésére alakítható.

Családi ház részletei

Ár: 60 000 000 Ft
Méret: 140 négyzetméter
Azonosító: 11433134
Cím: Rétköz 1/A
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 4

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra