Eladó családi ház Vácrátót 75 000 000 Ft

Leírás

KÖZEL 340 m2 ELŐKÉSZÍTETT LAKÓTERÜLET, 1162 m2-ES LAKÓÖVEZETI TELKEN!!!!
Vácrátót átmenő forgalomtól mentes részén eladó, akár több generáció együttélésére alkalmas, de akár vállalkozásnak is helyet adó családi ház.
Az utca felöli részen egy 1980-as években épült Éva típusú, részben alápincézett faház csatlakozik, egy 1997-ben befejezett téglaépítésű, fafödémes, cserépfedésű családi házhoz, melynek a tetőtere beépítésre előkészítve, új műanyag nyílászárókkal, gyönyörű panorámával.
A faházban a nappali mellett 2 hálófülke, és egy gardrób kapott helyet összesen 36 nm-en. Bejárata teraszkapcsolatos, ugyanúgy, mint a családi háznak, ahol a nappali mellett dolgozósarok, konyha, kádas-zuhanyzós fürdő, és egy kamra került kialakításra. Külső 5 cm-es szigetelést kapott. A meleg vizet villanybojler, a fűtést pedig vegyestüzelésű kazán biztosítja, mely radiátorpaneleken adja le a hőt (a faházban is, igény szerint).
A ház mögött 60 nm alapterülettel, szintén tetőtérbeépítés lehetőségével akár külön generációnak, akár vállalkozásnak kialakítható szerkezetkész épület. Mellette szintén friss tetőszerkezettel óriási fedett terasz, mely szintén beépíthető.

Távolsági busz megállója, mely Újpest-Városkapu és Püspökszilágy között közlekedik (Fót-Csomád-Őrbottyán-Váchartyán-Vácduka érintésével) kb. 500 méterre van az ingatlantól.

Kikapcsolódásra a vácrátóti botanikus kert, az őrbottyáni horgásztó, a veresegyházi tavak, a medvefarm, és a termálfürdő biztosít lehetőséget.

Családi ház részletei

Ár: 75 000 000 Ft
Méret: 160 négyzetméter
Azonosító: 11273611
Irodai azonosító: 356997
Cím: csendes utcában
Telek: 1162 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: 1 szint
Egész szobák: 3
Fél szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Pince
  • Terasz

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra