Eladó családi ház Vácrátót 39 000 000 Ft

Leírás

Vácrátóton eladó 667 nm-es összközműves telken, 82 nm nettó lakóterülettel (+12 nm fedett terasz, + tároló) családi ház.
Az ingatlan a '90-es években épült téglából (40-es falak), cserépfedésű. A nyílászárók cserélve lettek műanyag, hőszigetelt üvegezésűre. Az ingatlan 3 szintes, a szuterén szinten egy vizesblokkal bíró helyiség található (25 nm), mely alkalmas egy amerikai-konyhás nappali, illetve fürdősarok kialakítására, illetve ugyanezen a szinten háló is helyet kapott. Külön bejárat, ennek a szintnek, könnyedén megoldható. A magasföldszint egy tágas, jól hasznosítható zárt teraszról megközelíthető, beépítésével plusz helyiség nyerhető. Ezen a szinten egy étkezőként-nappaliként használt 12,7 nm-es helyiség, egy 4,35 nm-es konyha, szuterénlejáró, háló 7,3 nm, és egy 4,35 nm-es fürdő található. A tetőtérben a hasznos terület (1,9 méternél magasabb) kb. 16,9 nm. Ez 3 egymásból nyíló félszobát jelent. A fűtés itt elektromosan, és fatüzelésű kályhával megoldott. A földszinten gázkonvektor, és kandalló biztosítja a meleget, a meleg vizet pedig villanybojler. A besorolása miatt készpénzes vásárlókat várunk.
A kert nagyságából adódóan lehetőség van több autó beállására. Jó állapotú, téglaépítésű, cserépfedésű tároló és műhely található a kertben. A növények gondozását kút teszi költségkímélővé.
Az ingatlan havi rezsije (1 főnél) kb. 35 ezer ft volt.

Távolsági busz megállója, mely Újpest-Városkapu és Püspökszilágy között közlekedik (Fót-Csomád-Őrbottyán-Váchartyán-Vácduka érintésével) kb. 200 méterre van az ingatlantól.

Kikapcsolódásra a vácrátóti botanikus kert, az őrbottyáni horgásztó, a veresegyházi tavak, a medvefarm, és a termálfürdő biztosít
lehetőséget.

Keressen a hét bármely napján, és mielőbb, ne maradjon le róla!

Családi ház részletei

Ár: 39 000 000 Ft
Méret: 82 négyzetméter
Azonosító: 11351232
Irodai azonosító: 364632
Cím: csendes utcában
Telek: 667 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: 2 szint
Egész szobák: 2
Fél szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Pince
  • Terasz

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra