Eladó családi ház Tóalmás 21 490 000 Ft

Leírás

KÉT GENERÁCIÓS HÁZ, TÓALMÁSON, MINDENHEZ KÖZEL!

Tóalmáson, a Kőrösi Csoma iskola szomszédságában, rendezett, jó lakóközösségű, csendes mellékutcában, 458m2-es telken eladó egy két generációsként is remekül használható, 142m2-es, 5+2fél szobás, részben felújítást igénylő, jó elrendezésű családi ház, TÁGAS FEDETT TERASSZAL.

Az ingatlan két épületrészből áll. A régebbi épületrész az 1960-as években épült, hagyományos építési móddal. Az épület statikai állapota remek, falazata száraz. Emellé 2005-ben egy új épületrészt építettek, mely két szintes (földszint + beépített tetőtér) kialakítású. A két épületrész jelenleg egybe nyitott, egy lakótérként funkcionál, de könnyen szétválasztható két külön lakássá is, így össze, vagy éppen szét, külön háztartásba költöző generációk számára is ideális, míg jelenlegi elrendezésében nagycsaládosoknak is remek választás.

Az ingatlan remek elrendezésű. Tágas, 36m2-es nappaliszobáján kívül minden hálószobája (6 db) külön bejáratú. Szintenként egy fürdőszoba+wc helyiség került az épületben elhelyezésre. A régebbi épületrész belső elrendezése igen könnyen alakítható, mivel annak régi válaszfalait korábban kibontották, és jelenleg dupla, szigetelt gipszkartonfalak választják el a helyiségeket.

Az ingatlan beköltözés előtt felújítást igényel, azonban a felújítások egy jelentős része esztétikai jellegű (főképpen festési, burkolási munkálatok, illetve pár hiányzó tartozék pótlása). A 2005-ös hozzáépítés során a régebbi épületrészt is korszerűsítették, ott megújult az elektromos rendszer, illetve a víz és csatornacsöveket is kicserélték. Az újabb épületrész műszaki állapota korának megfelelő. Emellett a nyílászárók cseréje lehet még, főképpen a régebbi épületrészben indokolt.

Mindkét épületrész kívülről rendezett, korának megfelelő állapotú. Az újabb épületrész tetőfedése modern gázbeton cseréppel történt, míg a régebbi rész lemezfedéses, a munkálatok szakszerűen lettek elvégezve, így a gerendák, lécek jó állapotban vannak, és a fedés is alá van fóliázva. Ennek a résznek a padlástere nem beépített, a födémzet hőszigetelése igen könnyen, akár házilag is megoldható (kőzetgyapot szigeteléssel).

Az ingatlan jó fényviszonyokkal rendelkezik, a szobák többsége délies kitettségű. A bejárat előtt tágas, 15m2-es TERASZ kapott helyet, illetve a virágok kedvelői számára egy hangulatos kis télikert is rendelkezésre áll, mely mind a lakótérből, mind pedig a kert felől elérhető.

A telek mérete 458m2, így tágas hely áll rendelkezésre pihenő, sütögetőhely, díszkert, veteményes, játszótér számára is. Gépkocsibeállás több autó számára megoldott, garázs is építhető.

A környezet ellátottsága a településen belül ideális. A közvetlen szomszédságban megtalálható az óvoda, általános iskola, egészségház, kisebb és nagyobb üzletek is, ezek szó szerint pár lépéssel elérhetőek, annak ellenére is, hogy a ház nem főútvonal mellett található. A buszmegálló szintén hasonló távolságra van, innen Tápiószecsőre, Sülysápra és Budapestre indulnak közvetlen járatok.

Az ingatlan irányára: 21,49 M Ft

Irányár: 21490000 Ft

Referencia szám: HZ052466

Családi ház részletei

Ár: 21 490 000 Ft
Méret: 142 négyzetméter
Azonosító: 11226471
Irodai azonosító: HZ052466-4281281
Erkély mérete: 15.00 négyzetméter
Telek: 458 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújítandó
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: 1 szint
Egész szobák: 5
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Padlás

Térkép