Eladó családi ház Tata 95 000 000 Ft

Leírás

Kényelmes élettér-----ENERGIATAKARÉKOS ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ!!!!

MOST AJÁNDÉK KONYHABÚTORRAL!!!
Ajánljuk minden Új építésű házat keresők figyelmébe ezt a Tata Óvárosi családiházas övezetben épülő társasházi projektet, mely 2 db ikerházat és 2X 2 kültéri parkolót foglal magába!
Az egyenként 95 nm alapterületű, nappalival és három hálószobával rendelkező ikerházak saját, önállóan használható, kerítéssel körül határolt kertkapcsolattal, tágas terasszal épülnek meg. Az ingatlanoknak nagyon praktikus, családcentrikus elrendezése van, ugyanis került egy szülői hálószoba a földszintre, két további gyerek szoba a tetőtérbe, illetve mindkét szinten található 2 fürdőszoba + egy külön vendég Wc is.
Elosztása:
A földszinten található egy hálószoba egy fürdőszoba egy háztartási helység és egy vendég wc.Az amerikai konyhás nappaliból egy 13nm-es teraszra onnan pedig a saját kis kertünkbe juthatunk. A felső szintre egy kényelmes lépcső vezet.Itt további két szoba egy kis gardrób és egy fürdőszoba lesz kialakítva.
A tervek szerint a műanyag külső nyílászárók, redőnnyel és szúnyoghálóval kerülnek beépítésre, míg a beltéri ajtók egyedi CLP fóliás belső ajtók lesznek.
A mai szigorú építési szabályoknak megfelelően pedig gazdaságos fenntarthatóságú ingatlant tudhat majd magáénak mely mind a magas minőségű építőanyagoknak, és szigetelésnek, mind a megújuló energiafelhasználásnak köszönhető.
Az ingatlanok fűtését és melegvíz ellátást egy 6 kw-os Mitsubishi hőszivattyút - 200 literes beépített hőtárolóval fogja biztosítani padlófűtéssel.
A vételár tartalmaz 1 db 5 kw klímát is. (további helyiségekbe is plusz költségen igényelhető)
A hálószobákban laminált parketta, a többi helyiségben kerámia burkolat kerül lerakásra, melynek színét, és a kialakítást természetesen már közösen alakítja ki Ön és családja a kivitelezővel.
Az ikerházak jelenleg 50%-os készültségen vannak.A kulcsrakész átadás várhatóan 2025 márciusában lesz.
Mind ehhez természetesen egy magas minőségű MŰSZAKI TARTALOM is tartozik melynek részleteivel illetve a személyes megtekintéssel kapcsolatban is hívjon bizalommal.
Szabó Szilvia
Tel.:06 70 367 76 36
A projekthez akár lakásvásárlási hitel és CSOK HITEL is igényelhető kedvező feltételekkel, melyek felvétekéhez irodánk díjmentesen segítséget nyújt.

Családi ház részletei

Ár: 95 000 000 Ft
Méret: 95 négyzetméter
Azonosító: 11420612
Irodai azonosító: 8621
Cím: Tata
Telek: 200 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Kor: Új építésű
Egész szobák: 4

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra