Eladó családi ház Tárnok 59 900 000 Ft

Leírás

Csendes, zöld környezetben lévő felújított családi ház Tárnok egyik legjobb részén (Ófalu.) Egy csendes utca utolsó háza, ahol a madarak csiripelése jelenti a "napi zajszintet". A 3+fél szobás ház napfényes belső terekkel rendelkezik, a nap körbe süti. Az új műanyag nyílászárók és a felújítás során cserélt bukó-nyíló ablakok gondoskodnak a modern komfortérzetről.

Az otthon melegéről egy hangulatos cserépkályha gondoskodik, de az utcában gázvezeték is elérhető. A telek 1653 nm, amely ketté is választható, ha esetleg befektetésen gondolkodnál. Kerti munkálatokhoz, locsoláshoz fúrt kút is rendelkezésre áll. A közelben található halastó a horgászat szerelmeseinek kínál kikapcsolódási lehetőséget.

Tárnok Ófalu része nyugodt, biztonságos környezet, ahol a szomszédok is figyelnek egymásra. Remek infrastruktúra: iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, orvosi rendelő, tömegközlekedés (vonat és busz) mind 5-10 perc sétával elérhető. Az M7-es autópálya lehajtója is csak 5 percre van, így Budapest autóval mindössze 20-25 perc.

És ha lakásvásárlásnál vagy felújításnál segítségre lenne szükséged, legyen szó hitelről, jogi ügyekről vagy energetikai tanúsítványról, nyugodtan fordulj hozzánk – minden kérdésedre gyors és szakszerű választ adunk!
Keress bátran, mindenben segítünk!

Családi ház részletei

Ár: 59 900 000 Ft
Méret: 91 négyzetméter
Azonosító: 11420450
Irodai azonosító: H472814
Telek: 1653 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cserépkályha
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra