Eladó családi ház Tahitótfalu 49 900 000 Ft

Leírás

TAHITOTFALUBAN, a BÉKE ÚTON egy IGAZI ÉKSZER várja a GYERMEKES CSALÁDOKAT, amely 125 NÉGYZETMÉTEREN és 3 SZOBÁVAL kínál KÉNYELMES HELYET az egész család számára. Az ingatlan ÁLLAPOTA KÖZEPES, de az ÁR-ÉRTÉK ARÁNYA lenyűgöző, ami minden családnak IDEÁLIS lehetőséget KÍNÁL.
Az épületet 1970-ben építették, de mindig ODAFIGYELTEK az állapotára, így az szépen MEGŐRIZTE az eredeti állapotát. Az ABLAKOK a kertre néznek, ami TELJESEN BIZTONSÁGOS a kicsik számára. A NAGY UDVAR pedig KIVÁLÓ LEHETŐSÉGET NYÚJT arra, hogy a gyerekek BIZTONSÁGBAN játszanak a szabadban.
Az ingatlan FŰTÉSE házközponti kazánról történik, így a hideg téli napokon is BIZTOSÍTVA van a kellemes hőmérséklet. A PARKOLÁS az udvarban MEGOLDOTT és jól áttekinthető, így nem kell AGGÓDNI a parkolóhely miatt. Az udvar és a kert GONDOZOTT állapotban van és BIZTOSÍTJA az OTTHONOS HANGULATOT az egész család számára.
A TELEK MÉRETE 344 négyzetméter, amelynek egy része GONDOZOTT KERTTEL rendelkezik. Ez az ingatlan MINDEN FELTÉTET biztosít, amire a családoknak szükségük van, és biztosan HOSSZÚ ÉVEKRE otthonukká válik.
Ha a gyermekes családok KERESNEK egy olyan házat, ahol a gyermekek BIZTONSÁGBAN és BOLDOGOK lehetnek, akkor ez a ház AZ IDEÁLIS VÁLASZTÁS Tahitotfalun a Béke úton. NE HABOZZON, ès KÉRJEN IDŐPONTOT hamar, hiszen EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG!

Referencia szám: HZ015211

Családi ház részletei

Ár: 49 900 000 Ft
Méret: 125 négyzetméter
Azonosító: 11282998
Irodai azonosító: HZ015211-4385464
Cím: Eladó 125 nm-es ház Tahitótfalu
Telek: 344 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 2

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra