Eladó családi ház Szombathely 79 900 000 Ft

Leírás

Eladó Szombathelyen, a Dr. Frank Kálmán utcában egy nappali + 3 szobás, 91 nm-es, új építésű sorházi ingatlan.
A három lakóegységből álló ingatlan minden lakásához tartozik egy kerítéssel leválasztott kertrész (kb.200 nm), egy 18 nm-es terasz és kettő, térkövezett kocsibeálló. Az ingatlan megfelel a legszigorúbb energetikai feltételeknek, 15 cm-es hőszigetelést kapott, a fűtést hőszivattyú biztosítja padlófűtéses hőleadással. A ház teljes készültségi fokon van: három rétegű nyílászárókkal, split-klímával, kandallóhoz kémény-előkészítéssel, ízléses konyhabútor került beépítésre modern háztartási gépekkel, konyhaszigettel, mindenhol távirányítású elektromos redőny van felszerelve szúnyoghálóval. A lakók kényelmét 2 WC és két fürdő szolgálja (az egyik zuhanyzós, a másik kádas kivitelezéssel) , vmint a padlástér is kihasználható tárolásra.
Az ingatlan jogerős használatba vételi engedéllyel rendelkezik, azonnal költözhető, különböző hiteltermékek igénybe vehetők.

Irányár: 79,9 MFt.



Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Családi ház részletei

Ár: 79 900 000 Ft
Méret: 91 négyzetméter
Azonosító: 11400937
Irodai azonosító: U0046657
Cím: Vas megye Olad
Telek: 200 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 4

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra