Eladó családi ház Szigetvár 7 500 000 Ft

Leírás

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy ebben a kedves városban találja meg álmai otthonát!

Szigetvár városa rengeteg kulturális és történelmi látnivalót kínál, így a környék nem csak élhető, de felfedezni való értékekben is gazdag. A város híres gyógyfürdője és a hozzá kapcsolódó wellness szolgáltatások egész évben vonzó programokat kínálnak a helyieknek és a turistáknak egyaránt. Szigetvár központjában a káprázatos vár és múzeumok mellett, számos kiváló étterem és kávézó várja a látogatókat. Az itt élők kedvelik a város nyugodt hangulatát, a közösség barátságos és segítőkész, ami igazán otthonossá teszi ezt a helyet.

Az ingatlanhoz tartozik egy borospince és melléképületek is, amelyek kiváló tárolási lehetőségeket kínálnak, vagy akár hobbi tevékenységek helyszínéül is szolgálhatnak. Ez a kínálkozó lehetőség ideális választás azoknak, akik szeretik a vidéki életet kombinálni a kisvárosi kényelemmel.

Az otthon fényviszonyai kiválóak, ami a napfény bőséges beáramlását teszi lehetővé a nap folyamán. Az ingatlan különlegességét a csendes, zártkerti elhelyezkedés teszi ki, amely dupla telekkel rendelkezik, így tökéletes választás azok számára, akik tágas kertre vágynak. A telek méretéből adódóan a lehetőségek tárháza szinte korlátlan; legyen szó akár kertészkedésről, vagy akár egy álomkerti parti megrendezéséről.
Eladó egy különleges, 10 600 000 HUF értékű ingatlan Szigetvár szívében, Baranya megyében. Ez a téglaépítésű ház 1980-ban épült és jól megközelíthető utcafronti nézetet biztosít. A ház fűtéséről klíma és kályha gondoskodik, így minden évszakban kellemes a belső hőmérséklet.

Családi ház részletei

Ár: 7 500 000 Ft
Méret: 45 négyzetméter
Azonosító: 11435314
Irodai azonosító: HZ016904-4659570
Cím: Szigetvári eladó 45 nm-es ház
Telek: 3364 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 1

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra