Eladó családi ház Szigetcsép 89 000 000 Ft

Leírás

A természet és a vizek rajongóinak kínálunk megvételre Szigetcsépen, a festői szépségű Ráckevei-Dunaág mellett egy 266 nm-es, közvetlen vízparti telken álló, jó állapotú, 100 nm-es, kétszintes, négyszobás, duplakomfortos, szigetelt, garázzsal is rendelkező családi házat.

Szigetcsép a fővárostól 30 km-re, a Csepel-sziget középső részén, a Duna és a Ráckevei-Duna között terül el.
Az ingatlan a község aszfaltúton megközelíthető üdülő övezetében fekszik, de a földhivatali adatbázisban LAKÓHÁZKÉNT VAN NYILVÁNTARTVA, így megvásárlásához lakáshitel is igénybe vehető.

A telek utca felőli frontján automata kapuval ellátott garázs és tároló található. A lakóház a víz felőli frontra épült, bejárata kellemes fedett teraszról közelíthető meg. A földszinten konyha-étkező, nappali, egy szoba és zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet. A nappaliból fa lépcső vezet az emeleti társalgóba, ahonnan két külön bejáratú, kényelmes méretű, erkélyes szoba és egy kádas fürdőszoba nyílik. A Dunára néző szobából csodálatos, megnyugtató panoráma tárul elénk.

A tulajdonos 2 db csónakot is biztosít a vevő részére.

Az ingatlan kiváló adottságainak köszönhetően mind állandó otthonnak, mind nyaralónak jó választás.

Műszaki információ
A ház masszív alapokra téglából épült, falazata, tetőszerkezete szigetelt. A nyílászárók műanyagból készültek, redőnnyel szereltek. A fűtést és melegvíz-ellátást zárt égésterű cirkókazán biztosítja. A nyári hőséget klíma enyhíti.

Adatbázisunkban számos ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem



Családi ház részletei

Ár: 89 000 000 Ft
Méret: 100 négyzetméter
Azonosító: 11420337
Irodai azonosító: 320854
Cím: Dunasor
Telek: 266 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Komfort
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra