Eladó családi ház Szécsény 8 900 000 Ft

Leírás


Ezt az ingatlant a zajtól elvonulni vágyóknak ajánljuk elsősorban, hiszen Pösténypuszta a forgalomtól kieső, egyutcás település, közvetlenül a magyar-szlovák határ mellett.

Az épület hasznos alapterülete 77 m², amely egy szobából, konyhából, fürdőszobából WC egyben, valamint egy műhelyből és egy garázsból áll, falazata vegyes. A lakrész 37 m²-es, a telek mérete 1272 m². A műhely akár egy szoba kialakítására is alkalmas és egybe lehet nyitni a lakrésszel, de jelenleg innét szabad átjárás van a garázsba. A garázs méretéből adódóan nem csak egy személyautó befogadására képes, hanem traktorral vagy teherautóval is lehet benne parkolni, ezért egy vállalkozás telephelyének is megfelelő az ingatlan.

A ház jelenleg felújítás alatt áll a villany- és vízvezetékek cseréje megtörtént. A fagerendás födém hungarocell szigetelést kapott, a fűtés kályhával megoldott.

Pösténypuszta Szécsénytől 3 km-re helyezkedik el, viszont közigazgatásilag Szécsényhez tartozik, a fővárostól pedig 100 km-re található. A környék természeti adottságokban gazdag, túrázásra és természetjárásra tökéletes. A faluszélén folyik az Ipoly, amely horgászatra és vadregényes sétára ad lehetőséget. A folyón egy híd vezet át Szlovákiába. Szécsényben és Szlovákiában magas színvonalon működő éttermek adnak lehetőséget egy jóízű ebédre vagy vacsorára. Hollókő, a viliágörökség része mindössze 20 km-re található, 10 km-re pedig a Palóc Grand Canyon.

Ha lát benne a fantáziát, kérem vegye fel velem a kapcsolatot! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Családi ház részletei

Ár: 8 900 000 Ft
Méret: 77 négyzetméter
Azonosító: 11430023
Irodai azonosító: 205704169
Telek: 1272 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyedi
Komfort fokozat: Fél komfort
Egész szobák: 1

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra