Eladó családi ház Százhalombatta 93 000 000 Ft

Leírás

Dunafüred kedvelt részén kínáljuk eladásra ezt a csodálatos, gyermekbarát otthont! Már az ingatlan elhelyezkedése is sejteti, hogy a környék ideális helyszín családoknak, forgalomtól távoli utcában, strandtól és a Tescótól is csak 200 méter távolságra, a városközpont is csak pár perc sétára található!



Az 1976-ben épült házat 2015-ben teljesen felújították, ami ebben az esetben azt jelenti hogy csak a falakat meghagyva újraépítették a házat! Teljesen új betonfödémet kapott, új tetőszerkezetet Bramac cserép héjazattal, így a tetőtér beépíthetővé vált (+ kb. 40 nm)! Új hőszigetelt FA nyílászárókat és szigetelést kapott a ház, korszerű padlófűtést és gázkazánt építettek be (meghagyva a vegyes-tüzelésű kazánt is)! A ház természetesen légkondicionált, hűtő-fűtő klímával is felszerelték.

Az ingatlan kívülről egy hagyományos földszintes családi ház benyomását kelti, de a lakásba belépve egy modern, ízléses otthont találunk! Már itt felfedezhető nemcsak a lakás tágassága, de praktikuma is! Az utólag hozzáépített előszobából egyből a hatalmas nappali, konyha és az étkező képe fogad, mely a folyosóval egybenyitva tűnik még nagyobbnak. Jobbra a jelképes folyosóra van felfűzve a 3 hálószoba, és a sarokkádas fürdő. A konyhából nyílik a látványos faszerkezettel fedett terasz, ami az év melegebb időszakában a családi élet tere, szerves egységben a kerttel!

A zárt hátsó kert is a gyerekeket szolgálja, mini játszótér, hinta, nyáron medence a pancsoláshoz! A ház másik oldalán alakították ki a két gépkocsi számára alkalmas fedett beállót, és hátul egy külön faház van a kerti szerszámok, gépek tárolására!



Megpróbáltunk megmutatni a képeken házról mindent amit lehet, de ha szeretné érezni az otthon értékét, jöjjön el és nézze meg személyesen!



Helyiségek: konyha+nappali (34,6 nm), 3 hálószoba (21,2 nm, 2 x 10 nm), előszoba (6 nm), fürdő (5,1 nm), kamra (5,4 nm), kazánház (6,2 nm), műhely (11,5 nm) és fedett terasz (25 nm).



Százhalombatta egy modern, élhető kisváros, Budapesttől Dél-Nyugati irányban a Duna mentén kb. 30 km távolságra fekszik! Százhalombatta minden adottsággal rendelkezik, hogy egy család barát városnak hívjuk! Kiváló oktatási és nevelési intézmények (6 óvoda, 4 általános iskola, 2 középiskola), magas szintű egészségügyi ellátás, jó közbiztonság, változatos sportolási lehetőségek, játszóterek, kiemelkedő kulturális események jellemzik. A településen fedett uszoda, strand, sportközpontok, vízisporttelep, lovarda, múzeum, régészeti park, hangulatos éttermek találhatóak. A város fejlett iparának köszönhetően számos munkalehetőség kínálkozik helyben. Tömegközlekedéssel, vonattal és busszal is könnyedén megoldható a munkába járás a fővárosba. Gépkocsival a 6-os, 7-es úton, az M6-os autópályán Budapest félóra alatt elérhető!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN/HITEL/BIZTOSÍTÁS



Az ingatlanoknak mérete és ára van, az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen! Mi ezért - az értékbecsléstől a birtokbaadásig - végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél!



SZÍVÜGYÜNK AZ OTTHONOD!



Irodáink:



1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)



Hívj bizalommal: Nádasi Norbert +36-20/2-380-380, nadasi.norbi@gacsohaz.hu


Családi ház részletei

Ár: 93 000 000 Ft
Méret: 124 négyzetméter
Azonosító: 11358906
Irodai azonosító: 360151069-742
Telek: 593 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 21-50 éves
Egész szobák: 2
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Padlás
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra