Eladó családi ház Siófok 147 900 000 Ft

Leírás

(Scroll down for English)

Nyugalom és kényelem a Balatonon – Azonnal költözhető családi ház tulajdonostól eladó!

A ház Siófok elején egy csendes kertvárosias környéken, a Szabadi utcában található. Siófok központja autóval alig 10 perc alatt elérhető, ahol óvoda, iskola, és bevásárlóközpont is található. A buszmegálló 5 perc,a vasútállomás 10 perc séta távolságban helyezkedik el. A Balaton partja és a strand mindössze 15 perc sétára van a háztól.

A ház összesen 128 m² hasznos alapterületű (földszint + tetőtér), amely egy 484 m²-es telken helyezkedik el. A zárt télikert további 26 m², a kertkapcsolatos terasz pedig 16 m².
A földszinten található az amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba + WC, külön WC helyiség, napfényes télikert, illetve a tágas terasz. A lépcsőfeljáró alatt egy külső és egy belső tároló helyiség (kamra) kapott helyet.

Az emeleten három hálószoba, egy nagy fürdőszoba zuhanyzóval és fürdőkáddal, valamint egy WC+kazán helyiség található. A ház alatt egy 10 m²-es pince, valamint egy kívülről megközelíthető, 2,5 m²-es tároló is helyet kapott.

A ház 2012-ben, 10cm-es hőszigetelő rendszerrel ellátott 44 cm vastag Porotherm téglából épült. A külső fa nyílászárók Hofstädter gyártmányúak, 3 rétegű üvegezéssel készültek. Minden ablakon redőny és szúnyogháló található. A tetőablakok Velux márkájúak - ezekre szúnyogháló, árnyékoló, és távirányítható napelemes redőny is felszerelésre került.

A ház meleg, otthonos hangulatát a fából készült belső nyílászárók, az egyedileg gyártott, szintén fából készült konyhabútorok és a beépített szekrények adják.

A korszerű, energiahatékony fűtést kondenzációs kazán biztosítja. A földszinti hidegburkolatú helyiségekben padlófűtés és radiátorok kombinált rendszere működik, a hálószobákban radiátoros fűtés található, továbbá a nappaliban egy cserépkályha is helyet kapott.

A házban központi porszívó rendszer található, továbbá szakaszolható, távfelügyelettel összekötött riasztórendszer is telepítve van.

Az udvaron több autó számára alkalmas parkolóhely áll rendelkezésre.

----------------------------
Kérem, hogy ingatlanközvetítők ne keressenek!
----------------------------

Peace and Comfort by Lake Balaton – Partially furnished family house for sale from owner!

The house is located at the beginning of Siófok in a quiet suburban neighborhood on Szabadi Street. The center of Siófok is just a 10-minute drive away, where you will find kindergartens, schools, and shopping centers. The bus stop is a 5-minute walk away, the train station is a 10-minute walk. The shore of Lake Balaton and the beach are only a 15-minute walk from the house.

The house has a total usable area of 128 m² (ground floor + upper floor) and sits on a 484 m² plot. There is a 26 m² enclosed winter garden and a 16 m² terrace with garden access. On the ground floor, you’ll find a living room with an open kitchen, one bedroom, a bathroom with shower + toilet, a separate toilet, a sunny winter garden, and a spacious terrace. There is also an external and internal storage room (pantry) located under the staircase.

Upstairs, there are three bedrooms, a large bathroom with a shower and bathtub, and a room with a toilet and boiler. There is also a 10 m² cellar beneath the house and a 2.5 m² storage room accessible from the outside.

The house was built in 2012 with 44 cm thick Porotherm bricks and a 10 cm thermal insulation system. The exterior wooden doors and windows are Hofstädter made with triple glazing. All windows are equipped with shutters and mosquito nets. The roof windows are Velux brand, complete with mosquito nets, blinds, and remote-controlled solar-powered shutters.

The warm and cozy atmosphere of the house is enhanced by the wooden interior doors, custom-made wooden kitchen furniture, and built-in wardrobes.

Modern, energy-efficient heating is provided by a condensing boiler. The ground floor areas with tile floors feature a combined system of underfloor heating and radiators, while the bedrooms are heated by radiators. Additionally, there is a tiled stove in the living room.

The house is equipped with a central vacuum system and a partitioned alarm system connected to remote monitoring.

The yard provides parking spaces for several cars.

Családi ház részletei

Ár: 147 900 000 Ft
Méret: 128 négyzetméter
Azonosító: 11431348
Cím: Szabadi út
Telek: 484 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 11-20 éves
Szintek száma: 1 szint + tetőtér
Bútorozott: Bútorozott
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Kábel TV
  • Terasz

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra