Eladó családi ház Siófok 115 000 000 Ft

Leírás

Figyelem, az ikerház első és hátsó fele is eladó! Első és hátsó része is 115 millió!

Eladó egy 2021-ben épült ikerház Siófok egyik legkedveltebb új építésű részén, a M7-es lehajtótól pár száz méterre. A Balatontól pár száz méterre található csendes, családbarát környezetben. A siófoki Aranypart és a Szabadisóstói szabadstrand pár perc sétával elérhető. A 99 m2-es lakótérhez 12 m2-es terasz és 6 m2-es erkély tartozik. A 300 m²-es telekméret lehetővé teszi a kényelmes életteret az egész családnak. Az épület két szintes, az alsó és a felső szint teljesen el van választva egymástól, külön zárhatóak, így akár több generáció együtt élése, vagy vendégek fogadása sem okozhat problémát. A két ikerfél teljesen el van szeparálva egymástól, kerítéssel elválasztva, külön mérőórákkal. A ház alacsony fenntartási költségeinek köszönhetően ideális választás mindenki számára.

A kert parkosított, csöpögtető rendszerrel és öntöző rendszerrel ellátott. Az ingatlan prémium anyagok felhasználásával épült, mely garantálja a minőséget és a tartósságot. A redőnyözött és szúnyoghálóval felszerelt nyílászárók biztosítják a maximális komfortot.

A külső 15 cm-es hőszigetelés és az új nyílászárók segítségével az épület kiváló hőszigeteléssel rendelkezik, így télen sem kell a fűtésszámla miatt aggódni. A fűtést hőszivattyú biztosítja padlófűtéses hőleadással, a nyári melegeket pedig a klímák teszik kellemessé. A 2 amerikai konyhás nappali modern és praktikus megoldást kínál az étkezésekhez. Az udvarban több autó számára is kényelmes beállási lehetőség van biztosítva. Az ikerházba a legmodernebb optikai kábellel van bekötve az internet, így garantáltan jó internetkapcsolattal rendelkezik, amennyiben a szórakozás vagy a munka azt megkívánja.

A szobák korszerűen berendezettek és felszereltek, a fürdőszobák modernek és kényelmesek. Nyaralónak vagy állandó lakhatásra is tökéletesen alkalmas. Az ingatlan teljes berendezéssel kerül értékesítésre, így azonnal beköltözhető.

Főbb műszaki jellemzők:
30-as Porotherm falazat, 10-es válaszfalakkal,
Homlokzati hőszigetelés: 15 cm EPS, lábazat: 10 cm XPS,
Bramac Római Protector antracit tetőcserép,
3 rétegű, kívül belül antracit Kömmerling nyílászárók,
3*25 Amper és H-tarifás villanyóra a hőszivattyúhoz.

Az ingatlan előzetes egyeztetéssel a hét minden napján megtekinthető! Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hívjon még ma, és tekintse meg ezt a kiváló ingatlant!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 115 000 000 Ft
Méret: 108 négyzetméter
Azonosító: 11415164
Irodai azonosító: 748505
Erkély mérete: 5.00 négyzetméter
Telek: 300 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Hőszivattyú
Egész szobák: 5
Nappalik: 2

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra