Eladó családi ház Pécs 74 900 000 Ft

Leírás

Pécs-Patacson eladó hangulatos családi ház, akár több generáció részére!

A 120 nm-es családi ház az 1970-es évek végén épült, de 7 évvel ezelőtt teljeskörűen felújították. Az épület stabil és masszív, téglából épült. A felújítás során lecserélték a tetőt, a nyílászárókat, burkolatokat, átalakították a fürdőszobát, valamint a ház északi oldala szigetelést kapott. Jelenleg 2 szintből áll, de a tetőtér beépíthető. A földszinten az előszoba, konyha, nappali, fürdőszoba, külön mosdó mellett még egy gardrób és 3 hálószoba található. Továbbá egy erkéllyel és egy terasszal is rendelkezik. Az alagsorban jelenleg egy 30 nm-es, összkomfortos garzon van kialakítva, így akár több generáció részére is alkalmas, vagy akár saját vállalkozását is tudja otthonról végezni. Fűtése gázcirkóval van megoldva, valamint a nappaliban egy kandalló is található.

Az 1600 nm-es telek rendezett, füvesített, gyümölcsfákkal beültetett és teraszos kialakítású. A kerben a 15 nm-es fedett terasz mellett egy kemence is van. Tartozik hozzá egy garázs és 2 fedett gépkocsi beálló.

Az ingatlan legkorábban augusztus végén vehető birtokba és akár ingatlan beszámítás és csere is szóba jöhet. Elhelyezkedése kiváló, a közelben minden fontos szolgáltatás és intézmény elérhető.

További információkért keressen bizalommal!
További információkért keressen bizalommal!

Referencia szám: HZ091278

Családi ház részletei

Ár: 74 900 000 Ft
Méret: 90 négyzetméter
Azonosító: 11387681
Irodai azonosító: HZ091278-4645928
Telek: 1600 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 5

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra