Eladó családi ház Páty 131 500 000 Ft

Leírás

Csodás, egyszintes otthon, zöld környezetben!

Nem akar felújítással bajlódni? Itt a legjobb megoldás !Budapesttől 25 percre autóval, Páty közkedvelt, Zsámbékhoz közelebbi részén, Újtelepen eladó egy amerikai konyhás-nappali + 3 hálós, duplakomfortos, remek állapotú, igazi otthon!
A 720 nm-es telken a 120 nm lakóterületet kiegészíti egy nagy garázs, 32 nm-es autóbeálló, fedett terasz és egy kellemes, intim kert !A nagy közös élettér mellett (melyben a konyha, étkező és a pazar kandallós nappali, terasz és kertkapcsolattal tartozik), 3 hálószoba és két fürdőszoba szolgálja a család kényelmét.A fedett terasz lehetőséget nyújt igazi kikapcsolódásra is: az itt található finn szaunából kilépve, leheveredhet a kényelmes ülőgarnitúrára és egy pohár innivalóval a kezében gyönyörködhet a kert növényeiben.... (szépségükről az öntözőrendszer gondoskodik).
A család autói elférnek a garázsban és a beállóban, a kerti szerszámok a tárolóban.A ház műszakilag és esztétikailag is tökéletesen rendben van, egy tisztasági festés után költözhető ! Télen a melegért a hőszigetelés és a gázfűtés felel, nyáron a klíma biztosít kellemes hőmérsékletet.
A közelben mindent megtalál, amire egy kisgyermekes családnak szüksége lehet: játszótér, buszmegálló, autóval pár percre bevásárlási lehetőség is van.
CSOK PLUSZ-szal is megvásárolható, melynek ügyintézésben díjmentesen segítjük vásárlóinkat!

Nézze meg velem, várom hívását!

Családi ház részletei

Ár: 131 500 000 Ft
Méret: 120 négyzetméter
Azonosító: 11419778
Irodai azonosító: HZ057386-4725513
Telek: 720 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Fűtés módja: Gáz
Kor: 11-20 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra