Eladó családi ház Orosháza 15 990 000 Ft

Leírás

KÉT LAKÁSOS CSALÁDI HÁZ A KÖZPONTBAN!

Orosháza központi részén, a piac közelében, remek ellátottság mellett, 442m2-es telken eladó egy két külön lakássá alakított (mindkét lakás a hirdetés tárgyát képezi), összesen 132m2-es, gázfűtéses, remekül alakítható, igény szerinti felújítás után költözhető, nagypolgári hangulatú családi ház.

Az ingatlanban két külön lakás került kialakításra. A nagyobbik lakás 82m2-es, két tágas szoba, egy étkezős konyha, fürdőszoba, külön wc, egy előszoba, és egy kamra helyiségek alkotják. Bejárata előtt, hangulatos, üvegezett, télikert jellegű terasz kapott helyet. A telken a mögötte található, kisebbik lakás mérete 52m2, két szobából, egy konyhából, fürdőszoba+wc-ből, előszobából, és egy kamrából áll.

A nagyobbik lakás fűtését gázcirkó szolgáltatja, a kisebbik gázkonvektorokkal és klímával fűthető. A lakások külön-külön mérőórákkal rendelkeznek, így két teljesen külön háztartásként is használhatóak, de könnyedén újra egybe is nyithatóak.

Az ingatlan igény szerinti felújításra vár. Korábban sor került a nyílászárók nagy részének cseréjére, a kisebbik lakásba pedig klímaberendezést is beépítettek. A nagyobbik lakás hőleadóit lapradiátorokra cserélték. A szükséges, további felújítások döntő része így, főképpen esztétikai jellegű.

Az épület mellett füvesített, zöld kert található. A házhoz egy tágas, több helyiségre osztott melléképület található, mely jelenlegi elrendezésében két állásos garázsként is tárolóként is megállja helyét. A kertben emellett elegendő hely maradt pihenő, sütögetőhely, játszótér, kisebb veteményes, díszkert számára is.

Az ingatlant kifejezetten ajánlom összeköltöző, vagy két külön háztartásban élni kívánó generációknak. Kiváló lehetőség még a hátsó lakás bérbeadása is, amely a fenntartási költségeket, vagy hiteles vásárlás esetén a törlesztőrészlet egy részét is kényelmesen fedezheti. Mivel a környéken, a piac közelsége miatt, rengeteg az üzlet, a ház üzlet nyitására, vagy vegyes felhasználásra (elől az üzlet, hátul a lakás) is jó döntés.

A környezet ellátottsága ideális. Üzletek, óvoda, iskola, rendelő, gyógyszertár, szórakozási, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek a közeli szomszédságban mind elérhetőek. A tömegközlekedés szintén kiváló, a városi buszpályaudvar és a vasútállomás is kényelmes sétatávolságra van.
Az ingatlan irányára: 15,99 M Ft

Irányár: 15990000 Ft

Referencia szám: HZ053137

Családi ház részletei

Ár: 15 990 000 Ft
Méret: 132 négyzetméter
Azonosító: 11344021
Irodai azonosító: HZ053137-4281294
Telek: 442 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra