Eladó családi ház Neszmély 50 990 000 Ft

Leírás

Amikor a morcona külső egy igazi ékszerdobozt rejt...

FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ NESZMÉLYEN

Tatától mindössze 10 km-re kínálom megvételre ezt a kívülről átlagosnak mondható, de belülről modern, felújított, igazán élhető otthont. A ház 110 nm-es, elosztása: előszoba, konyha, kamra, közlekedő, étkező, nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba.

Az ingatlan jelenlegi tulajdonosa által néhány éve teljes körű felújításon esett át: többek között a villany- és vízhálózat, a fűtésrendszer, a burkolatok, a nyílászárók, a szaniterek mind cserélve lettek. Már csak a ház külső felújítása, szépítgetése maradt el. A ház nagyon jó elrendezésű, a terek tágasak, otthonosak. Az épület jelenleg földszintes, de a tetőtér beépíthető!

A gépesített konyha a szintén a vételár részét képezi. A fűtés gázkazánnal biztosított, plusz a nappaliban egy hangulatos kandalló is kialakításra került.

A telek 1.024 nm-es, teljesen körbe kerített. Lépcsőzetes elrendezésű, füvesített. Igazi gyerekparadicsom: az udvaron található mini játszótér, homokozóval, csúszdával, hintákkal a vételár részét képezi.
Az ingatlan központi része a hatalmas, néhány éve kialakított fedett terasz. A családi összejövetelek tökéletes, hangulatos helyszíne.

Ez a ház tökéletes választás olyan családok számára, akik nyugodt, falusias környezetben képzelik el az életüket, de nem szeretnének a várostól távol költözni. Tata 10 percen belül elérhető autóval, és a tömegközlekedés is nagyon jó. Jól ellátott település, számos szabadtéri kirándulási lehetőséggel. A Duna-part és a környező erdők is néhány perc alatt elérhetők.

Családi ház részletei

Ár: 50 990 000 Ft
Méret: 110 négyzetméter
Azonosító: 11365719
Telek: 1024 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kő és tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 3
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Melléképület
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra