Eladó családi ház Mohács 250 000 000 Ft

Leírás

Eladó egy exkluzív, Duna-parti luxus családi ház Mohács Szőlőhegyen!

Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy KÖZVETLEN DUNAPARTI ingatlant szinte lehetetlenség ma Európában vásárolni, nemcsak azért, mert ezek a több generációs villák nem eladók, hanem mert szinte alig léteznek. Ingatlanunk egy páratlan adottságokkal rendelkező, luxus családi ház Mohács Szőlőhegyen, közvetlen Duna-parti kapcsolattal, saját kikötővel.

Elhelyezkedés: Mohács Magyarország egyik legdélibb, legmediterránabb városa. Igazi kis gyöngyszem Baranya megyében, a Duna jobb partján helyezkedik el. A horvát határ 12 kilométer, Pécs 45 kilométer és Budapest 200 kilométer távolságra található. A városban kórház, iskolák, bevásárlóközpont, posta és minden alapvető szolgáltatások rendelkezésre állnak. A Duna-part és a környék kiválóan alkalmas túrázásra, kerékpározásra és borászati túrákra.
A Szőlőhegy a várostól északra fekszik, nevéhez hűen szőlőültetvényeiről és borászatáról ismert, ideális terep a borkedvelők és a természet szerelmesei számára. A terület csendes, nyugodt környezetet kínál, tökéletes menedéket biztosítva a város zajától távol. Mohács városközpontja mindössze néhány kilométerre fekszik, így könnyen elérhető a városi szolgáltatások és kulturális látnivalók sokasága, miközben a Szőlőhegy maga békés vidéki környezetet nyújt.

Megközelíthetőség: Mohács kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. Az M6-os autópályán keresztül gyorsan elérhető, amely kényelmes és gyors utazást tesz lehetővé az ország fővárosából, Pécsről, valamint a régió más városaiból. Az autópályáról letérve az 56 -os vagy az 57-es főúton keresztül érhető el a város. Szőlőhegy közvetlenül kapcsolódik Mohács városához.
A város központi buszállomása összeköttetést biztosít a régió többi részével és a helyi járatokkal is, amelyek a szőlőhegyi területekre is közlekednek. A legközelebbi vasútállomás Mohácson található, ahonnan rendszeres vonatjáratok indulnak Pécs és más nagyobb városok felé. A borvidéki területre kerékpárral vagy gyalogosan is könnyen el lehet jutni, különösen a városközpont közelsége miatt. A kiépített kerékpárút biztonságos és kellemes utat biztosít.

Telek: A 2961 m²-es telek lenyűgöző természeti környezetben helyezkedik el, ahol a házhoz térkövezett út vezet, biztosítva a kényelmes megközelítést. A Duna-parti telek lankás, gondosan ápolt, és örökzöldek, dísznövények, valamint gyönyörű pázsit borítja, így Itt igazán nincs szükség külön nyaralóra, hiszen az otthona egyben a nyaralója is lehet, ahol minden nap élvezheti a természet közelségét és a kikapcsolódás élményét.

Az ingatlan jellemzői: Ez a különleges ingatlan két épületből áll.
Az egyik a lakóház, amely két szinten biztosít tágas és kényelmes életteret. A 60 m2- es földszinten egy étkezővel egybekötött konyha, két szoba, fürdőszoba és különálló WC található, míg a 60 m2-es emeleten egy előszoba, nappali, további két szoba és egy fürdőszoba biztosítja a család kényelmét. A lakás kialakítása lehetővé teszi a panorámás kilátás élvezetét és a tágas, világos terekben való pihenést.
A másik épület 0. szintjén található egy hatalmas, 32 m²-es terasz, melyről lenyűgöző panoráma nyílik a Dunára. Itt kapott helyet egy 22 m2- es bortrezor, valamint egy 21 m2- es kóstoló- és kártyaszoba is, amely remek szórakozási lehetőséget kínál. Az első szinten pedig egy további 26 m²-es, fedett terasz várja a pihenni vágyókat. Ezen a szinten található egy grillkonyha, tálalókonyha kemencével, külön női és férfi mosdó, valamint egy fa tároló is. Mindez 83 m2- t foglal magában.
Az ingatlan elektromos kapurendszerrel ellátott, dupla garázzsal rendelkezik.

Közművek: Az ingatlanban ivóvízhálózat, gáz, valamint villamoshálózat rendelkezésre áll.

Fűtés: A fűtést cserépkályha és gázkonvektor, a melegvizet villanybojler szolgáltatja.

Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy egy ilyen elragadó otthon tulajdonosa lehessen! Ha további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, lépjen kapcsolatba velünk a hét bármely napján.

Családi ház részletei

Ár: 250 000 000 Ft
Méret: 270 négyzetméter
Azonosító: 11433459
Irodai azonosító: MCS235
Telek: 2961 négyzetméter
Ingatlan állapota: Újszerű
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Komfort
Elhelyezkedés: Panorámás
Szintek száma: Földszint + tetőtér
Egész szobák: 4
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Melléképület
  • Terasz

Térkép

Videók (1)


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra