Eladó családi ház Lajosmizse 69 900 000 Ft

Leírás

Otthonok és megoldások!
Lajosmizsén, a város szélén, belterületen eladó egy szép, 90 nm, 2,5 szobás családi ház, dupla garázzsal, pincével, tárolóval és 2,2 hektár körbekerített, megélhetést biztosító, teljesen felszerelt, mezőgazdasági területtel.
A felújított, vegyes falazatú ház nyílászárói rovarhálóval, redőnnyel ellátott, hőszigetelt, fa nyílászárokra cserélt, cseréptető és tetőszerkezet cserélt, a ház külső hőszigetelést és nemes vakolatot kapott. A padlás szigetelése is megtörtént.
A családi házban a konyha, étkező, előtér hidegburkolatú, szobái laminált burkolatúak, fürdőkádas fürdőszobában a melegvizet a gázbojler, a fűtést gázkonvektorok biztosítják.
Elsődlegesen azoknak ajánlott, akik növénytermesztéssel (eper, virág, stb.,) szeretnének foglalkozni, mivel ehhez minden adott, ugyanis az ár tartalmazza a területen lévő fóliasátrakat, autómata öntözőrendszerrel, 3 fúrt kúttal, a szivattyúházzal, hideg és meleg párásítórendszerrel. Az ár tartalmazza a műveléshez szükséges tartályos permetezőgépeket, talajmarót és a vontató japán traktort is.
A fagyelleni védekezéshez fátyolfólik, palántázáshoz tálcák, vasálványok, palántakészítéshez szőnyeg, permetezőszerek és minden, ami szükséges megvan, csak el kell kezdeni a megélhetést garantáltan biztosító gazdálkodást és egy-két év alatt megtérül az ára.

Családi ház részletei

Ár: 69 900 000 Ft
Méret: 75 négyzetméter
Azonosító: 11429012
Irodai azonosító: 318901
Cím: A város szélén, belterületen.
Telek: 22565 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Konvektoros
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Komfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 2
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Pince
  • Terasz

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra