Eladó családi ház Kőszeg 189 000 000 Ft

Leírás

Kőszegen eladóvá vált egy kiváló állapotú, többfunkciós családi ház.
Az ingatlan több egységből áll (lakóház, üzlethelyiségek, műhely, garázsok):
• A lakóház 1998-ban épült korszerű technikával, hőszigetelt, fa nyílászárók beépítésével. Kialakításánál egyediség és a praktikus elrendezés került előtérbe. Élhető és világos terek jellemzik. A ház az utcafronttól beljebb van, az üzletektől teljesen elszeparáltan helyezkedik el, így abszolút biztosítva a magánszférát.
A 90 m2-es alsó lakrészbe egy 46 m2-es fedett teraszon keresztül juthatunk be, melyből 12 m2 zárt télikert. Ezen a szinten egy tágas nappali, egy hálószoba, egy konyha, egy kamra, egy közlekedő, egy fürdőszoba és egy külön wc található.
A felső szinten kapott helyet 3 hálószoba, egy gardrób, egy fürdőszoba és egy wc, de konyha kialakításához minden adott és előkészített, így 2 generáció zavartalan együttélésére is tökéletes megoldás.
A ház alatt 134 m2-es pince található. A pince száraz, simított beton az aljzat és nagy a belmagassága, ezért akár további műhely, saját edzőterem vagy szuterénlakás is kialakítható benne. Ezen a szinten található a ház fűtését biztosító gázkazán, de alternatív megoldásként egy vegyestüzelésű kazán is rendelkezésre áll. A kert szépen, ízlésesen parkosított, virágzó növényekkel és fákkal beültetett.
• Az utcafronti részen két üzlethelyiség található, egy 26 m2-es és egy 25 m2-es. A 26 m2-es üzletrészhez kapcsolódik egy 21 m2-es műhely is. Az üzletek gyalogosan és autóval is könnyen megközelíthetőek.
Mindkét üzlethelyiség kiválóan hasznosítható, akár saját üzletnek vagy kiadási célból passzív jövedelem szerzésre, összenyitva minimális ráfordítással lakássá alakítható.
• A házat és a műhelyt egy 45 m2-es garázs köti össze. A garázs ajtajai magasságuknak köszönhetően lakóautó vagy egyéb magasabb jármű tárolására is alkalmasak. A garázsok előtti terület beton burkolattal fedett.

Az ingatlan ára rendkívül kedvező, annak kiváló állapota és benne rejlő számos lehetőség alapján.
Kőszeg város 120 km-es körzetén belül 3 nemzetközi repülőtér is található Bécs, Graz és Pozsony.

Családi ház részletei

Ár: 189 000 000 Ft
Méret: 176 négyzetméter
Azonosító: 11425803
Cím: Kőszegen a belváros közvetlen közelében kiváló adottságokkal rendelkező családi ház eladó
Telek: 1120 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra