Eladó családi ház Kistarcsa 89 990 000 Ft

Leírás


Kistarcsán, egy 858 nm-es telekkel rendelkező, 2006-ban épült, 130 nm-es jelenlegi lakóterülettel és ugyanekkora szuterénrésszel rendelkező, 4 szobás, tágas terekkel rendelkező, jó állapotú, garázsos, családi ház eladó.

 

Az lakó szinten található az előtérből nyíló nagy konyhás, egy vízteres kandallóval is kialakított nappali fedett teraszkapcsolattal, 3 szoba, egy fürdőszoba és a kényelmesen használható lépcsőház a tetőtér és az alsó szint felé. A tetőtér pluszban 60 nm hasznos lakóterülettel beépíthető, jelenleg szerkezetkészen kialakított közlekedő, két szoba és fürdőszoba. A szuterén részen mosókonyha, nyári konyha, további tárolóhelyiségek, kazánház és akár két autó parkolására is alkalmas garázs található.

 

A ház jó minőségű, 38 cm-es téglafalazattal épült, 5 cm-es szigetelést kapott. Fűtését gáz-kazán, vegyes tüzelésű kazán és a kandalló biztosítja.

 

A kertrész rendezett, a telken található fa kerti játékok, szaletli és kerti sütő is. Autók parkolása telken belül az előkert részen is megoldott. A ház riasztóval is rendelkezik.

 

Az ingatlan tehermentes, megtekintése rugalmas.

 

Bővebb információkért keressen bizalommal!

 



 

 

Családi ház részletei

Ár: 89 990 000 Ft
Méret: 190 négyzetméter
Azonosító: 11373744
Irodai azonosító: 212800289
Telek: 858 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Központi
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 4

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra