Eladó családi ház Kerkateskánd 9 000 000 Ft

Leírás

Kedves Érdeklődő,


Egy igazi kis gyöngyszem, ami eladó sorba került. Ez a remek lehetőség nem máshol, mint a Kerkateskándi hegyen található, ez egy valódi hegyi birtok, akinek még nincs birtoka, na itt a tökéletes lehetőség ennek orvoslására.
Ez a birtok kb 26 m széles, tehát nem az a szűk 5 m megszokott szélességű telek. Ennek oka, hogy több HRSZ számból áll össze a 6893 nm nagyságú terület. A HRSZ-ok egybe függő területek.
Az ingatlanról néhány hasznos információ. A fő lakóház egy tipikus kis borospince. Van egy kis konyha rész, meg egy pihenő szoba. Az épület alatt borospince és egy kis nyárikonyha rész lett kialakítva. A gépészete még a régi, de minden működik. Viszont ha Valaki nagyobb felújítást szeretne, akár fürdőszoba kialakítása, ez esetben a a víz és villany vezetékék cseréje már sima ügy lesz.
A területen a fő épület mögött van egy nagyobbacska szerszámtároló is és a kerti WC.
A terület tetején, ahol a kilátás ámulatba ejtő, ott van egy kis pihenő házikó és egy szerszám tároló. Így a munkálatok miatt nem kell mindig fel és le vinni a szükséges munkaeszközöket.
A területen közel 60 db termő és fiatal fa várja az új tulajdonost.
Mindezek mellé egy másik tégla pince is az Öné lehet, így akár egy nagy birtokhoz 2 lakóház kialakítására alkalmas ingatlan lehet az Öné. Erről bővebb információkat privátba tudok adni.
Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal. Az ingatlan zártkert és kifüggesztés köteles, erről is szívesen adok privátba információt, hogy mit is jelent ez pontosan.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 9 000 000 Ft
Méret: 24 négyzetméter
Azonosító: 11427812
Irodai azonosító: 741032
Erkély mérete: 3.00 négyzetméter
Telek: 6893 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: tanya
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cserépkályha
Egész szobák: 2
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra