Eladó családi ház Kecskemét 67 900 000 Ft

Leírás

Összességében ez a családi ház tökéletes választás lehet azok számára, akik csendes, békés környezetben keresnek otthont, de nem akarnak lemondani a város adta kényelemről. Ha Ön egy olyan helyet keres, ahol generációk élhetnek együtt harmóniában, miközben mindenki megtalálja a magánéletéhez szükséges teret, akkor ez az ingatlan Önnek szól. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, keressen minket bizalommal további részletekért és egy személyes megtekintésért!



Az otthon kényelmét egy garázs is növeli, amely védelmet nyújt az autónak az időjárás viszontagságaival szemben, vagy további tárolási helyként szolgálhat.



Az ingatlanhoz tartozik egy melléképület is, amely további tárolási lehetőségeket kínál vagy akár egy újabb lakrész kialakítására is ad lehetőséget, a jövőbeni tulajdonos igényei szerint.



A ház mellett húzódik egy varázslatos, gondozott kert, amely tökéletes helyszín családi és baráti összejövetelekhez, vagy csak egy nyugodt reggeli kávéhoz a természet közelében. A kertben kényelmesen elfér egy játszótér, ahol a gyerekek biztonságos környezetben játszhatnak.



Fedezze fel ezt a különleges ingatlant Rendőrfalu nyugodt, forgalomtól mentes utcájában, amely tökéletes választás lehet az Ön és családja számára. Eladásra kínálunk egy jelenleg két generációs családi házat, mely nagyobb családok számára ideális. A ház jellemzői közé tartozik a fa nyílászárók által nyújtott meleg, otthonos hangulat és a rendkívül jól karbantartott állapot.


Családi Hangulatot Árasztó Otthon Rendőrfalu Csendes Utcájában!
Érd.: Ottlik Lilla 36203941533

Referencia szám: HZ042766

Családi ház részletei

Ár: 67 900 000 Ft
Méret: 180 négyzetméter
Azonosító: 11403232
Irodai azonosító: HZ042766-4682699
Telek: 514 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Vegyes
Fűtés jellege: Egyedi
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 5

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra