Eladó családi ház Kaposvár 14 990 000 Ft

Leírás

KÉT LAKÁSOS HÁZ, SAJÁT KERTTEL, KÉT GENERÁCIÓNAK, BEFEKTETŐKNEK!

Kaposvár, Rómahegyen eladó egy 85m2-es, két lakásra osztott, felújítást igénylő kertes ház, 300m2-es, saját telekkel, melléképülettel.

Az ingatlan két lakássá osztott. Nagyobbik lakása 57m2-es. 2 szoba, egy étkező, egy konyha, egy kamra, egy előszoba, és egy fürdőszoba + wc helyiségek alkotják. A kisebbik lakás 28m2, egy szobából, előszobából, konyhából és fürdőszoba+wc-ből áll.
Elrendezése okán az ingatlan kifejezetten alkalmas két generáció együttélésére, de befektetési céllal is remek választás, hiszen lakásonként könnyen bérbe adható.

Állapotát tekintve az ingatlan teljes felújításra szorul. Kifejezetten azon Kedves Érdeklődők számára ajánlom, akiknek nem jelent problémát egy teljes körű renováció.

Az ingatlan remek fényviszonyokkal rendelkezik, szobái délkeleti tájolásúak. Szinte minden helyisége ablakos, így nem csak világos, de szellőztetni is könnyű. A lakrészek fűtése gázkonvektorral, és hagyományos cserépkályhával is megoldott, takarékosan fenntarthatóak.

Az ingatlanhoz kb. 300m2-es, saját használatú kert tartozik, mely körbekerített, zárt kapuval rendelkezik. Pihenő, sütögetőhely, veteményes számára bőséges helyet kínál. Gépkocsibeállás telken belülre megoldott. A szomszédság rendezett, a porták a környéken mind rendben tartottak.

A környezet jó ellátottságú. Óvoda, iskola, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek a közelben mind elérhetőek. A helyi autóbuszok (61, 62) megállója pár lépéssel elérhető, de közel van a Nagypiac és a Petőfi tér is.

Az ingatlan irányára: 14,99 M Ft

Irányár: 14990000 Ft

Referencia szám: HZ063501

Családi ház részletei

Ár: 14 990 000 Ft
Méret: 85 négyzetméter
Azonosító: 11321717
Irodai azonosító: HZ063501-4534651
Telek: 350 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Vegyes
Fűtés jellege: Konvektoros
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra