Eladó családi ház Kakucs 44 900 000 Ft

Leírás

Remek lehetőség Kakucson!

Megvételre kínálunk közel Budapesthez egy 86 nm-es házat 1438 nm-es összközműves telekkel. Felújított 2+félszobás otthont kínálunk Önnek, mely ideális családi életvitelhez, az épület elhelyezkedése remek megközelítést biztosít mind autóval-tömegközlekedéssel egyaránt.

Az ingatlan különlegessége a nagy kert, mely lehetőséget kínál a szabadtéri tevékenységekre, piknikekre vagy csak egyszerűen a természet közelségére vágyóknak. A kertben való időtöltés gyönyörű kilátást biztosít, és lehetővé teszi a pihenést a természet ölelésében.

A helyszín kiváló: Kakucs barátságos közösségében található, ugyanakkor Budapest könnyen megközelíthető, így az otthon mind a városi életstílust, mind a vidéki nyugalmat keresők számára ideális választás.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy saját otthonában élvezhesse a vidéki élet nyugalmát, miközben a város kényelmei is könnyen elérhetők maradnak! Hívjon minket még ma egy személyes megtekintésért, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé!

A környék infrastruktúrája kiváló, minden elérhető távolságban van egy család számára, volán busz, üzletek, hivatal, orvosirendelő, gyógyszertár, óvoda-iskola.

További információért hívjon bizalommal a hét minden napján.

Az ingatlan banki hitelre alkalmas 2 gyermek után CSOK + is igényelhető rá, BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN!

Családi ház részletei

Ár: 44 900 000 Ft
Méret: 85 négyzetméter
Azonosító: 11364725
Irodai azonosító: 365807
Cím: Kakucson remek közlekedéssel!
Telek: 1438 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Konvektoros
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 2
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Pince
  • Terasz

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra