Eladó családi ház Jánoshalma 3 490 000 Ft

Leírás

Jánoshalmán, a Blaha Lujza tó közelében, rendezett, csendes mellékutcában eladó egy 69m2-es, FELÚJÍTÁSRA SZORULÓ, tégla építésű családi ház, 325m2-es, önálló telken.

Az ingatlanban 2 egész és egy félszoba, egy konyha, egy étkező, és egy fürdőszoba+wc helyiségek kaptak helyet. Mérete, elrendezése okán főképpen életkezdők, vagy kisebb házba költöző idősek számára ajánlom, de kisebb családok számára is otthonossá tehető.

Az ingatlan teljes felújításra szorul, mind esztétikai, mind gépészeti területen. Falazata masszív téglafal, a tető cserép fedésű, a falakon vizesedés, repedések nem tapasztalhatóak. Fűtés jelenleg nincsen, korábban vegyes tüzelésű kályhák szolgáltatták az otthon melegét. Új fűtésrendszer akár vegyes tüzeléssel, akár elektromos üzemmel, akár gázzal kiépíthető, utóbbi az utcából beköthető.

A házhoz 325m2-es, önálló telek tartozik. Mérete okán kifejezetten alkalmas azok számára, akik bár igénylik a kertet, de nincs idejük, vagy energiájuk egy nagyobb terület gondozására. A kertben pihenő, sütögetőhely, játszótér, kiskert, veteményes számára elegendő hely áll rendelkezésre, kocsibeállás több autó számára is megoldott. A kerítés szintén felújítást igényel.

A környezet csendes, kertvárosi. Oktatási intézmények, boltok, rendelő, párszáz méterre, a városközpont irányában elérhetőek.

Az ingatlan irányára: 3,49 M Ft

Irányár: 3490000 Ft

Referencia szám: HZ082007

Családi ház részletei

Ár: 3 490 000 Ft
Méret: 69 négyzetméter
Azonosító: 11268710
Irodai azonosító: HZ082007-4445675
Telek: 325 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújítandó
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Komfort fokozat: Komfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 3
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra