Eladó családi ház Hejőpapi 15 900 000 Ft

Leírás

Hejőpapi szívében, a Kossuth utcában található meghitt, 2 szobás családi ház várja új tulajdonosát!

Álmodozik egy nyugodt vidéki életről, de nem szeretne lemondani a modern kényelemről? Ez a barátságos, 70 m²-es otthon a falu központi részén tökéletes választás azok számára, akik egy csendes, mégis könnyen megközelíthető helyen képzelik el a mindennapjaikat.

A tágas, 2180 m²-es telek lehetőséget nyújt a szabadtéri kikapcsolódásra és az önfenntartásra. Gyümölcsfák, szőlőtőke és két saját kút is található a kertben, ami folyamatos vízellátásra is alkalmas.

Az udvaron lévő melléképület, garázs és a 6 m²-es pince bőséges tárolási lehetőséget kínál.

A ház maga az 1960-as években épült, de az évek során számos felújításon esett át:

Teljes közműellátás: összközműves, így víz, villany és gáz is elérhető, valamint csatornarendszer gondoskodik a megfelelő vízelvezetésről.

Felújítások a közelmúltban: új tetőszerkezet és ereszcsatorna, hőszigetelt műanyag nyílászárók redőnnyel, műanyag bejárati ajtó, és réz villanyvezetékek biztosítják a korszerű otthoni környezetet. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó, így a biztonság garantált.

Energiatakarékosság: Kettős áramellátás (24 órás 3 fázisú + éjszakai tarifával is rendelkező), így az áram kedvezményes díjazású használata biztosított. A fűtés gázkonvektorral történik, ami átlag alatti fogyasztást eredményez, a meleg vizet pedig gázüzemű átfolyós vízmelegítő biztosítja.

Jól elrendezett belső tér: előszoba, tágas konyha, két nagy szoba, fürdőszoba és kamra. A szobák parkettázottak, az előszoba és konyha linóleummal burkolt.

További lehetőségek a telken: Melléképületek, garázs, pince, valamint ásott és fúrt kút található az udvaron, így a tárolás, kertgondozás és öntözés is könnyen megoldható.

Kiváló elhelyezkedés: Hejőpapi község közvetlen közelében (1 km) fut az M3-as autópálya, így Miskolc, Tiszaújváros és Mezőkövesd könnyen elérhetőek, így a városi élet előnyei és karrierlehetőségei is karnyújtásnyira vannak.

Irányár: 15.900.000 Ft

Falusi CSOK, babaváró támogatás és önkormányzati letelepedési hozzájárulás is igénybe vehető!

Ne hagyja ki ezt az egyedi lehetőséget, hogy egy bájos, jól karbantartott otthon tulajdonosa lehessen!

Hívjon bizalommal a +36 20 353 0163-es, vagy a +36 70 572 5295-ös számon, és egyeztessünk megtekintési időpontot.

Családi ház részletei

Ár: 15 900 000 Ft
Méret: 70 négyzetméter
Azonosító: 11436950
Cím: Kossuth utca 11
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 2

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra