Eladó családi ház Hajdúsámson 20 000 000 Ft

Leírás

Hajdúsámson szívében, a csendes és barátságos környezetben kínálunk eladásra egy 60 négyzetméteres, felújítandó házat, amely ideális lehetőséget biztosít mindazok számára, akik saját ízlésük szerint szeretnék kialakítani álmaik otthonát, vagy befektetési céllal keresnek ingatlant. Az ingatlan egy 400 négyzetméteres telken helyezkedik el, amely lehetőséget ad akár egy szép kert kialakítására is. A házban két szoba található, amely elegendő teret biztosít a családi élethez vagy a vendégek fogadásához. A ház fűtése vegyes tüzelésű, cserépkályhával, amely nemcsak gazdaságos, hanem hangulatos is, hiszen a cserépkályha melege otthonos légkört teremt.

A felújítandó állapot lehetőséget ad arra, hogy saját elképzelései szerint alakítsa ki a belső tereket, így valóban egyedi otthont varázsolhat belőle. Hajdúsámson egy dinamikusan fejlődő település, amely kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik. A város jól megközelíthető autóval, hiszen a főbb közlekedési útvonalak könnyen elérhetők. Emellett a tömegközlekedési lehetőségek is széles skáláját kínálják, így a város többi része, valamint a közeli nagyvárosok is gyorsan elérhetők. A környék biztonságos és csendes, ami ideális környezetet biztosít a családok számára, akik értékelik a nyugodt életformát. A helyi közszolgáltatások, mint boltok, iskolák és egészségügyi intézmények, mind rövid távolságra találhatók, így a mindennapi élet kényelmesen és gyorsan lebonyolítható. Hajdúsámson szép természeti adottságai, valamint barátságos közössége még vonzóbbá teszi ezt a helyet, ahol az emberek szívesen élnek.

Bízunk benne, hogy ez az ingatlan felkeltette érdeklődését. Amennyiben további kérdései merülnének fel, vagy szeretné megtekinteni a házat, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szívesen állunk rendelkezésére, hogy segítsünk Önnek a legjobb döntés meghozatalában, és hogy megtalálja álmai otthonát vagy befektetési lehetőségét.

Az ingatlan csak készpénzért vásárolható! Állami támogatás és piaci hitel nem jöhet szóba.

Családi ház részletei

Ár: 20 000 000 Ft
Méret: 60 négyzetméter
Azonosító: 11434178
Telek: 400 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra