Eladó családi ház Gyula 64 900 000 Ft

Leírás

Gyula kedvelt városrészén, az Újvárosban eladóvá vált egy 95 nm alapterületű családi ház és a hozzá tartozó 1504 nm alapterületű dupla telek. A ház tégla lábazatra épült vert falazattal, a födém paticsolt. A ingatlanban 3 tágas szoba, két fürdőszoba, egy előszoba, egy konyha és kamra került kialakításra. Az otthon melegéről elektromos panelek, gázkonvektorok és egy szép csempekályha gondoskodik. Az ingatlanban fa nyílászárók kerültek beléptésre, emellett 2020-ban az utcafronti ablakokat és a bejárati ajtót műanyagra cserélték, emellett megtörtént a fürdőszoba felújítása, illetve a téglafalazatú konyha külső hőszigetelése. A házban megtörtént a villanyvezetékek cseréje és 3x16A-ra történő bővítése, melynek teljes áramellátását 16 paneles napelem rendszer biztosítja. A kertkapcsolatot egy 19 nm alapterületű terasz biztosítja. A telken egy garázs, melléképület és fóliák is helyet kaptak.
Az ingatlan különlegessége, hogy a telek HÉSZ szerint ketté osztható és ki is van mérve földmérő által, így az új tulajdonos leválasztást követően akár el is adhatja.
A belváros 10 perces sétával elérhető. Nagyon jó választás családosoknak, de a telekméret miatt akár gazdálkodási célra is tökéletes.
Amennyiben bármilyen kérdése van keressen bizalommal!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 64 900 000 Ft
Méret: 95 négyzetméter
Azonosító: 11429987
Irodai azonosító: 004399
Telek: 1504 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra