Eladó családi ház Gyula 65 000 000 Ft

Leírás

Felújított kocka ház a várfürdőnél!

Eladó Gyulán a Várfürdőtől 100 méterre egy teljesen felújított, 60-as években épült, vegyes falazatú kis kertesház. Az ingatlan egy csendes, rendezett utcában található a belvárostól mindössze 10 perc gyaloglással megközelíthető.

A ház 2022 évben lett felújítva, amely során új villanyvezetéket, vízvezetéket cseréltek, illetve az aláfalazás és szigetelés is megtörtént. A nyílászárókat új műanyag, hőszigetelt üveggel ellátott nyílászárókra cserélték. A konyha és a fürdőszoba is teljesen fel lett újítva.

Az ingatlan helységeinek elosztása is tökéletes, mivel a házban minden helység tágas és kényelmes illetve két külön bejáratú szoba lett kialakítva. A konyha is korszerű, amelyhez tartozik egy szép, hűvös kamra is.

Az ingatlan fűtéséről az összes helységben felszerelt inverteres (hűtő-fűtő) klímaberendezés, a melegvíz ellátásról egy új gazdaságos villanybojler gondoskodik. A villamos hálózat felújítása során a 3 fázis is ki lett alakítva, így a későbbiekben a napelemes rendszer kialakítása is egyszerűbb lesz, amivel az ingatlan szinte teljesen önellátó lesz.

Az ingatlanhoz tartozik egy 721 m2-es teljesen körbekerített udvar is, ahol egy garázs és egy tágas tároló helyiség lett kialakítva.

Az ház lakóterülete: 70 m2.
A telek összesen: 721 m2.

Amennyiben ez a hibátlan elosztású, felújított, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 65 000 000 Ft
Méret: 70 négyzetméter
Azonosító: 11233050
Irodai azonosító: 223374
Telek: 721 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Egész szobák: 3
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra