Eladó családi ház Gyula 59 000 000 Ft

Leírás

Eladóvá vált Gyula Fürdővárosának fürdő övezeti részén egy csendes, rendezett utcában lévő, a belvárostól mindössze 5 perc gyaloglással megközelíthető 1970-es években épült és 2017 évben teljesen felújított vegyes falazatú családi ház.
Az ingatlan fekvésének köszönhetően tökéletes lehet egy család részére is, de befektetési lehetőségnek is kiváló, akár apartmanozási célokra is. A házban egy tágas ebédlő, illetve három külön bejáratú szoba lett kialakítva. A konyha is rendezett és teljesen felszerelt. Az ingatlanban a fürdőszoba is szépen felújított és jól felszerelt. A ház fűtéséről egy kombi gázkazán és lapradiátorok gondoskodnak, illetve a központi részen egy nagy teljesítményű inverteres klíma is biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A házban a felújítás során majdnem a teljes villamos hálózat korszerűsítése megtörtént.
Az ingatlanhoz tartozik egy 501 m2-es teljesen körbekerített, parkosított udvar is, ahol egy hatalmas és hangulatos fedett terasz lett kialakítva. A kertben lévő növények locsolása szinte költségmentesen egy fúrt kút segítségével elvégezhető.
Az ház lakóterülete: 94,5 m2.
Az udvar összesen: 501 m2.
Amennyiben ez a hibátlan elosztású, legjobb helyen lévő, teljesen felújított, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 59 000 000 Ft
Méret: 95 négyzetméter
Azonosító: 11412683
Irodai azonosító: 191581
Telek: 501 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra