Eladó családi ház Gyula 40 000 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálom Gyula Szentpálfalva városrészen található 105 m2 hasznos alapterületű két szintes családi házat, melynek falazata vegyes, de egy korábbi bővítés és átalakítás során nagyobb része már tégla építésű és a régebbi falak is megerősítésre kerültek. Az ingatlant 2021-ben felújításon esett át, mely érintette:
- a helyiségek aljzatbetonozását, vízszigetelését és a burkolatok cseréjét
- a fűtésrendszer korszerűsítését,
- új műanyag nyílászárók beépítését,
- a teljes elektromos hálózat cseréjét,
- álmennyezet kialakítását
A ház fűtéséről és meleg víz ellátásáról új kondenzációs gázkazán gondoskodik, valamint beépítésre került egy 3,5 KW teljesítményű hűtő-fűtő klíma is. Az emeleti rész egyik felén 2 szoba lett kialakítva, a másik fele jelenleg beépítetlen, így az új tulajdonosnak lehetősége nyílik a bővítésre, ezzel együtt összesen 126 m2 hasznos alapterület fog a rendelkezésére állni.
A telek mérete 620 m2, ahol melléképületeket, egy könnyűszerkezetes kocsibeállót is találunk, valamint a főépülethez kapcsolva egy korábban kazánházként funkcionáló épületet is, ahol igény szerint újra kialakítható egy vegyes tüzelésű kazán beépítése és a fűtésrendszerre való rákötése.
Az ingatlan csendes, nyugodt utcában helyezkedik el, a közelben boltok, vasútállomás, de a belváros is pár perc sétával könnyedén elérhető.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a jó állapotú családi ház, mely a Szentpálfalva városrészen található, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 40 000 000 Ft
Méret: 105 négyzetméter
Azonosító: 11232116
Irodai azonosító: 003603
Telek: 620 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra