Eladó családi ház Gyula 115 000 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálom Gyula Újváros részén található 212 m2 alapterületű, egyedi tervezésű, igényesen kialakított 4 szobás + nappalis családi házat. Az ingatlan utcafronti része vegyes falazatú, majd egy korábbi bővítés során nyerte el jelenlegi formáját, mely már téglából épült hozzá. Az építkezés során stabil alapokat fektettek le, a régi falazatot megerősítették, aláfalazását és vízszigetelését is kivitelezték. A betonfödémnek köszönhetően a padlástér beépítésére is lehetőség nyílik.
A ház melegéről hőtárolós vegyes és cirkó-gáz kazán gondoskodik, a szobákban radiátoros hőleadással, a többi helyiségben padlófűtéssel. A korszerű nyílászáróknak és a külső hőszigetelésnek köszönhetően, nem kell a magas rezsiköltségtől tartani.
Az ingatlan tágas helyiségekkel rendelkezik, így tökéletes választás lehet a nagycsaládosok számára is.
Az 1529 m2-es körbekerített telken találhatunk egy 30 m2-es melléképületet, ahol a kazánház lett kialakítva és még egy nagyobb mennyiségű fa tárolására alkalmas helyiséget is.
Elhelyezkedésének köszönhetően szinte pillanatok alatt minden fontos közintézmény és Gyula belvárosa könnyedén elérhető.

Az ingatlanról készült külső képek telefonos egyeztetést követően e-mailben elérhetőek.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az igényes 4 szobás családi ház, mely az Újváros részen található, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 115 000 000 Ft
Méret: 212 négyzetméter
Azonosító: 11351083
Irodai azonosító: 690394
Telek: 1529 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 5
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra