Eladó családi ház Győrzámoly 79 990 000 Ft

Leírás


Pároknak, családoknak remek lehetőség! Azonnal költözhető, igényes ház eladó!

Győrzámoly új építésű részén 2022-ben épült nappali + 3 szobás 90,40 nm-es ikerház 500 nm-es telekrésszel eladó.

A ház tágas, napfényes amerikai konyhás nappalival rendelkezik, melyből közvetlen nyílik a 15 nm-es fedett terasz és a kertkapcsolat. A modern kialakítású konyha minőségi gépekkel (mosogatógép, villanysütő és villany főzőlap, páraelszívó, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény) felszerelt. A házban továbbá 3 szoba, káddal, zuhanyzóval és két mosdóval felszerelt fürdőszoba, külön WC, háztartási helyiség, előtér, közlekedő található. Az egyik szobából közvetlen kijárat van a teraszra.

A szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A 3 rétegű műanyag nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. Az ingatlan fűtése kondenzációs kazánnal megoldott. Hőleadók a szobákban radiátorok, a többi helyiségben padlófűtés van. A nappaliban hűtő-fűtő klíma található.

A gondozott, füvesített kertről automata öntözőrendszer gondoskodik. A kertben kerti tároló is helyet kapott. A zárt, körbekerített, elektromos kapun keresztül elérhető térkövezett udvaron két gépkocsibeálló található.

Az ingatlan ára: 79.990.000 Ft. Az ár tartalmazza a konyhai gépeket, a hűtőszekrényt, a függönyöket, a karnisokat, a lámpákat és a kerti bútort is.

Tökéletes választás pároknak, családoknak, akik Győr közelében szeretnének élni, akik minőségi, modern otthont keresnek. 

Bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal.

Hétköznap és hétvégén is várom hívását!

Az adásvételi szerződés teljes körű lebonyolításával, díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.

Családi ház részletei

Ár: 79 990 000 Ft
Méret: 91 négyzetméter
Azonosító: 11403835
Irodai azonosító: 196400595
Telek: 500 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 4

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra