Eladó családi ház Győr 98 900 000 Ft

Leírás

Győr-Révfalu kedvelt utcájában, közvetlenül az Audi Iskola mellett eladó 186 m2-es családi ház 730 m2-es telken.

A kétszintes ingatlan 1989-ben épült, 30 cm-es téglából, tetőszerkezete kiváló, masszív állapotú: a teljes 92 m2-es terület hasznosítható, a tetőtér is beépíthető. Az elrendezése sok lehetőséget hordoz magában. A fölszinten egy kisebb lakrész, ami összeköltözőknek egy lakrészként funkcionálhat, vagy irodaként is tökéletesen hasznosítható.
Míg az emeleten egy teljes értékű nagy lakás nappali + 3 szoba található.

Földszint 55m2: közlekedő, konyha, egy nagyobb szoba, egy kisebb szoba (ez mosókonyhának is használható), fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, terasz

Emelet 130m2: lépcsőfeljáró, nappali, konyha, kamra, étkező, közlekedő, három hálószoba, fürdőszoba káddal, külön WC, erkély

Pince 23m2: beton aljzatú, természetes szellőzéssel rendelkezik, itt található a kombi kazán, gépészet, tárolónak használt.

Az ingatlan fűtése gázkazán + padlófűtés, kivéve a lenti fürdőszoba, ahol lapradiátor található. Alternatív fűtésként az emeleten található kandalló használható.

A házzal egybeépítve, de külső bejárattal rendelkezik a 23 m2-es garázs, amely előtt egy 20 m2-es fedett gépkocsibeálló található.
A földszinti terasz 11 m2-es, az emelet utcai erkély 5 m2, míg az udvari erkély 11m2, valamennyi járólap borítással.

Az ingatlanban riasztó biztosítja az ott élők és vagyontárgyaik biztonságát.

Az udvar házhoz közelebbi része parkosított, míg a távolabbi veteményes kertként jól hasznosítható. A kertben a szerszámok, gépek tárolására 20 m2-es téglából épített, beton aljzatú melléképület található.

Elhelyezkedése kifejezetten előnyös, sokak álma Révfalu és az Audi iskola környéke, főként a kertvárosi hangulat és a megfelelő teleknagyságok, élettér miatt.

Ideális választás lehet nagyobb családok számára, vagy olyan vállalkozásoknak, ahol előny, ha az iroda külön, de mégis a családi otthonnal szoros egységben található! Befektetőknek is ajánlom figyelmébe!

Révfalu Győr egyik legkedveltebb városrésze, ahol jó élni! Kiválóan megközelíthető, mindenhez közel van és aki ide költözik, nem szívesen megy el többé! Révfalu egy életérzés, egy életstílus. A városrész infrastruktúrája fejlett. Az ingatlan közelében óvoda, iskola, buszmegálló, orvosi rendelő, bevásárló központ, bolt egyaránt megtalálható!

Családi ház részletei

Ár: 98 900 000 Ft
Méret: 186 négyzetméter
Azonosító: 11395420
Erkély mérete: 16.00 négyzetméter
Telek: 730 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 21-50 éves
Elhelyezkedés: Utcafronti
Szintek száma: 1 szint
Bútorozott: Részben bútorozott
Egész szobák: 5
Fél szobák: 1
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Padlás
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz
  • Medence

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra