Eladó családi ház Győr 74 900 000 Ft

Leírás

Lido Home Győri irodája eladásra kínálja ezt a MEDENCÉS CSALÁDI HÁZAT GYŐR-GYŐRSZENTIVÁNON!

Ez az eladó CSALÁDI HÁZ a nyugalmat és a kiváló infrastruktúrát ötvözi, ezért KIMAGASLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG jelenthet. A központi, mégis CSENDES környéken található ingatlan 2005-ben épült, könnyűszerkezetes technológiával.

A 876 nm-es telek bőséges helykínálatot biztosít az ALTERNATÍV FELHASZNÁLÁSOKHOZ – legyen az bérbeadás vagy saját célú hasznosítás.

Az udvar rendezett, MEDENCÉVEL, fedett udvari gépjármű beállóval, szerszámtárolóval és pavilonnal felszerelt.

A főépület 80 m2 alapterületű és beépíthető tetőterű, így tovább bővíthető, azaz NÖVELHETI A BEFEKTETÉS ÉRTÉKÉT illetve akár egy nagyobb CSALÁD számára is megfelelhet . A ház 2020-ben teljeskörű felújításon esett át – ami magában foglalja a helyiségek modernizálását és a tető cserép fedését valamint szigetelését is. A fa nyílászárók redőnnyel és részben szúnyoghálóval felszereltek, a fürdőszoba sarokkádas kialakítású. A szobák parkettásak, míg a többi helyiség kerámialapokkal burkoltak.

A fűtést kombi gázkazán és padlófűtés biztosítja, emellett egy kerámia csempés kandalló ad ALTERNATÍV fűtési lehetőséget. A riasztórendszer kiépített, így a biztonság is garantált.


A telken található két melléképület szintén KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI CÉLRA: mindkét épület összközműves, egyenként 40-45 nm alapterületű, és tartalmaz hálószobát, konyhát és fürdőszobát. Ezek a melléképületek ideálisak bérbeadásra, így az ingatlan TÖBB LÁBON ÁLLÓ MEGTÉRÜLÉST kínál de akár TÖBBGENERÁCIÓS ÖSSZEKÖLTÖZÉSRE is alkalmas.

A környék rendkívül kedvező infrastruktúrával rendelkezik: a közelben található SPAR, óvoda, iskola, bank és orvosi rendelők – így minden szükséges szolgáltatás karnyújtásnyira van.

További műszaki tartalomért keressen telefonon bizalommal!


Amennyiben a LIDO HOME által kínált GYŐRBEN található családi házat vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.


LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!

Családi ház részletei

Ár: 74 900 000 Ft
Méret: 81 négyzetméter
Azonosító: 11428242
Irodai azonosító: 240048043
Telek: 876 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Könnyűszerkezetes
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 11-20 éves
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Csatorna

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra