Eladó családi ház Győr 39 000 000 Ft

Leírás

Álmodja meg új otthonát ebben a különleges adottságokkal rendelkező családi házban, amely Győr-Ménfőcsanak csendes, zöldövezeti utcájában várja Önt. Egy 4292 m²-es, osztható telek ad otthont ennek a két szobás háznak, melyről lenyűgöző kilátás nyílik a városra, és amely a jövőben több építési terület kialakítását is lehetővé teszi. A közművekkel teljesen ellátott telek egy sok lehetőségeket rejtő ingatlannal büszkélkedhet, amelynek fűtéséről gázkazán és cserépkályha gondoskodik.


Elhelyezkedés


A ház Ménfőcsanak családi házas övezetében, egy csendes utcában helyezkedik el, ahol is forgalom alacsony. Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően a környéken szinte minden megtalálható, ami a hétköznapi kényelmes élethez szükséges lehet: boltok, húsbolt, gyógyszertár, orvosi és fogorvosi rendelő, posta, szépségszalon, fodrász, templom, étterem, buszmegálló stb.. Gyermekek számára bölcsőde, óvoda, iskola, játszótér és gyermek orvosi rendelő.

A településen és a környéken több kikapcsolódási lehetőség található, többek között, horgásztó, teniszpálya, focipálya és nem mellesleg a közeli Achilles Park strandja. Dombos részein és a szomszédos Gyirmóton sok szép kirándulóhely található, emiatt is vonzó sokaknak ez a település.


Az Ingatlan Jellemzői


- Méret és Elrendezés: 71 m² lakóterület, ami két szobát, konyhát, kamrát és fürdőszobát foglal magába.
- Építési Lehetőségek: A hatalmas telek lehetőséget nyújt további építkezésre vagy akár egy teljesen önfenntartó otthon kialakítására.
- Komfort: A ház fűtését gázkazán és cserépkályha biztosítja, melyek garantálják a kellemes belső hőmérsékletet minden évszakban.
- Felújítások: Az ingatlanban négy évvel ezelőtt teljes villany- és gázvezeték-csere történt.
- Kilátás és Természetközelség: A telek végéről gyönyörű kilátás nyílik, és a természet közelsége nyugalmat ad a mindennapokhoz.


Miért Érdemes Megnézni?


Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik a városi élet előnyeit élvezve is a természet közelében szeretnének élni. A kiváló alapokkal rendelkező ingatlan ideális lehet azoknak, akik saját elképzeléseik szerint szeretnék átalakítani új otthonukat. Tágas telekének és oszthatóságának köszönhetően a jövőbeni tervek széles tárházát nyitja meg új tulajdonosa számára.


Mennyiért lehet megvásárolni?


Irányár: 39.000.000 Ft.

Nézzük meg együtt és tegyen rá bátran ajánlatot!
Keressen bizalommal! Akár hétvégén is.

Családi ház részletei

Ár: 39 000 000 Ft
Méret: 71 négyzetméter
Azonosító: 11383430
Irodai azonosító: 315789
Telek: 4292 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Központi
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 2

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra