Eladó családi ház Győr 115 000 000 Ft

Leírás


Akár több generáció együttélésére, akár befektetésnek is ideális!

Győr-Révfalu és Kisbácsa határán eladó egy 2006-ban épült kétlakásos társasházban található külön bejárattal rendelkező 241 nm-es ingatlan. A telek alapterülete 691 nm.

Az ingatlan felújításon és átalakításon esett át, amely során 1 nagyobb és 4 kisebb lakrész került kialakításra. A nagyobb 65 nm-es lakrészben az alsó szinten nappali, konyha-étkező, fürdőszoba, a felső szinten 3 szoba és egy fürdőszoba található. A külön megközelíthető 4 kisebb lakrészben új konyhabútorral felszerelt konyha-étkező, szoba, zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra. A 4 kisebb lakrészben a burkolatok cseréjére is sor került. A szuterén szint 33 nm-es, ahol fürdőszoba is található.

Az épület hőszigetelt, a műanyag nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. Az ingatlan riasztóval védett. Fűtés gázkazánnal megoldott, de alternatív megoldásként vegyes tüzelésű kazán is van, a hőleadók radiátorok. Az ingatlan energia kiszolgálását 8,5 kW-os napelem rendszer biztosítja. 2024 év elején a 65 nm-es lakrészben 3 db klíma, minden kisebb lakrészekben 1 db klíma került felszerelésre. Parkolásra az udvaron és az utcán van lehetőség.

Az ingatlan közelében buszmegálló, boltok, posta található. Belváros és az egyetem is autóval, buszközlekedéssel könnyen elérhető, az elkerülő is pár perc távolságra van.

Akár több generáció zavartalan együttélésére akár befektetésnek kiváló lehetőség.

Bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal.

Hétköznap és hétvégén is várom hívását!

Az adásvételi szerződés teljes körű lebonyolításával, díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Családi ház részletei

Ár: 115 000 000 Ft
Méret: 241 négyzetméter
Azonosító: 11275283
Irodai azonosító: 196400503
Telek: 691 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: házrész
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Központi
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 8

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra