Eladó családi ház Gyál 99 000 000 Ft

Leírás

Gyálon, csendes mellékutcában kínálok eladásra egy 125 nm-es összkomfortos, nappali + 4 hálószobás, emeletes, garázsos, medencés, ikerházi lakást!!!

Nettó lakóterület: 106 nm + 19 nm fűtött garázs.

Az ingatlan ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztással kerül értékesítésre.

3 GYERMEKES CSOK PLUSZ kompatibilis, ezáltal az ingatlan vásárlása illetékmentes lehet!!!

Az ingatlan 2017-ben épült, 30–as porotherm téglából, válaszfalai 10-es válaszfal téglából készültek, 10 cm dryvit szigetelt. A két épület dupla 30-as főfallal kapcsolódik, amelyek közt 5 cm légrés is van ezáltal az áthallás szinte egyenlő a nullával. A lakást, esztétikus, átgondolt, dizájnok, letisztult terek jellemzik. Az ikerház jelenleg is lakott, tisztasági festés után azonnal költözhető állapotban van. A minőségi gépekkel felszerelt konyhabútor és a beépített bútorok az ár részét képezik.

Az ikerházhoz tartozó telekterület 440 nm.

Elrendezés:

Földszint: fedett belépő, előszoba, Wc, Háztartási helyiség, közlekedő, amerikai konyhás nappali(terasz kapcsolattal), 1 db külön nyíló szülői hálószoba, zuhanyzós fürdő szoba, garázs.

Emelet: közlekedő, 3 db külön nyíló hálószoba, kádas fürdőszoba (wc-vel egyben)

Extrák:
-riasztó
-garázs
-medence
-viacolorral burkolt személy és kocsibejáró
-alacsony rezsi
-gépesített konyhabútor
-amerikai konyhás nappali
-4 db külön nyíló hálószoba
-4 db klíma

Az udvaron helyet kapott még egy nagyon praktikus, zárható kerti tároló és egy a családi, illetve baráti összejöveteleket kiválóan szolgáló fedett, viacolorozott kerti kiülő is, ahol a fűthető jacuzzi helye már elkészült.
A nyári melegben kikapcsolódásunkat szolgálja még egy igényesen kivitelezett medence. A kert locsolásáról valamint a medence töltéséről fúrt kútról gondoskodhatunk. Az udvarban található még egy szigetelt 7.4 nm-es kerti tároló. Fűtése és melegvíz ellátása 24 Kw-os kombi gázcirkóról üzemel, a hidegburkolattal ellátott helyiségekben padlófűtéssel a szobákban radiátoros fűtéssel. A ház hűtéséről 4 db inverteres hűtő-fűtő klíma gondoskodik, amelyből 1db a nappaliban, a további 3 db az emeleti szobákban került felszerelésre Nyílászárói műanyagból készültek 3 rétegű üvegezéssel, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A nappali teraszkapcsolatos, terasz mérete kiváló 17 nm. Az épület riasztóval felszerelt. A garázsba szekcionált elektromos garázskapun juthatunk be. A viacolorozott kocsibeállóján további 2 autóval kényelmesen parkolhatunk.

Ilyen paraméterekkel lévő ingatlan ritka, ide csak költözni kell. Ha ön az álom otthont keresi megtalálta, esztétikus kivitelben, családi házas övezetben.

További tájékoztatásért keressen a megadott elérhetőségek bármelyikén.

A LEÍRÁS ÉS AZ ALAPRAJZ KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!!!

Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi ellátás.

IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Családi ház részletei

Ár: 99 000 000 Ft
Méret: 125 négyzetméter
Azonosító: 11407773
Irodai azonosító: 320289
Telek: 440 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra