Eladó családi ház Fadd 32 200 000 Ft

Leírás

Fadd Tolna megyében a Holt Duna partján található.
Szekszárdtól és Pakstól 20 km-re, Faddon eladó 130 nm alapterületen kertes családi ház 1540 nm-es telken, tulajdonostól.
Ahol a természet és a kényelem találkozik. A házban található: 3 szoba, folyosó, nappali, előtér, konyha, fürdőszoba, spájz.
A ház szigetelt.
A telken van egy újonnan épített garázs. A házban pince is található.
A ház teljes körű felújítása 2011-ben történt: villanyvezeték csere, nyílászáró csere, fürdőszoba felújítás, műanyag nyílászárók mindenütt redőnnyel, szúnyoghálókkal.
2017-ben központi gázfűtés bevezetése került.
A szobákban és a nappaliban laminált padló van, az előtérben és a konyhában lap burkolat. A nappaliban klíma, mely nyáron hűt, télen fűt. Fúrt kút a kerti részen található. A ház homlokzati munkálataira szigetelés után nem került sor. az új tulajdonos kedvére színezheti. A házban pince is található.

E-mailben szívesen küldök fotókat kérésre.

Faddtól 5 km-re Fadd-Dombori a faddi Duna-holtág mellett helyezkedik el. Fadd-Dombori üdülőtelep csodálatos természeti környezetben terül el, parkjai ápoltak, üde zöldjükkel kellemessé teszik a pihenést. Az üdülőtelep "zsákfalu", mentes az átmenő forgalomtól és nincs "balatoni tolongás", így ideális a környezet a nyugodt nyaralás kedvelőinek. Az üdülőtelepen kiépített strandok várják a fürdőzésre vágyókat, a kisgyermekek számára homokos-sóderes félsziget van kialakítva. Minden strandon úszómester tevékenykedik és elsősegélyhely is működik.

Családi ház részletei

Ár: 32 200 000 Ft
Méret: 1 540 négyzetméter
Azonosító: 11403259
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 3

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra