Eladó családi ház Dunaszekcső 9 500 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálok a dunaszekcsői központ közelében található házat egy bő 1400 m2-es telken. A telken lévő vegyes falazatú épület kb. 100 m2-es, 3 szobával rendelkezik, amelyek egymásból nyílóak. Ezenkívül konyha és étkező, illetve egy tusolós fürdőszoba és külön mellékhelyiség. A szobák növelését a régen nyári konyhának használt helyiség átalakításával tudjuk elérni, így akár egy 4. szobát is kialakíthatunk. Nagy előnye lehet az esetleges átalakításnak, hogy a helyiség jelenleg is rendelkezik ajtóval a kert / udvar felé.

Az épület alapvetően vegyes falazatú, de a hozzáépített déli oldal (a bejáratnál) tégla építésű és korábban elkezdődött a hangsúlyosabb felújítás. A konyha-étkező résznél műanyag ablakokat tettek be, illetve itt a vezetékek cseréjére is sor került (áram, víz).

A fürdőszobában zuhanytálcát alakítottak ki, a WC külön található.

A ház mögött melléképületek kisebb és nagyobb helyiségei vehetők birtokba vagy alakíthatóak tetszés és igény szerint. A melléképület állomány jelentős, több kisebb és egy 30-40 m2-es használható épületből, tárolóból áll. Egy pince használatára is van lehetőség.

Az épületek melletti kert méretéből adódóan jól kihasználható, akár lazításra és szórakozásra (tűzrakóhely, medence kialakítás, -építés, stb.), nagyobb veteményes, konyhakert kialakítására, akár újabb, kiegészítő építmény, tároló építésére.

Ajánlom olyan családosoknak, akik jó áron szeretnének házhoz jutni, községben el tudják magukat képzelni, és a felújítást nem elölről szeretnék kezdeni.

Várom megkeresését bármikor!

Tisztelettel

Szabó Zsolt Győző
+36 20/944-3719
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 9 500 000 Ft
Méret: 99 négyzetméter
Azonosító: 11269449
Irodai azonosító: 549460
Telek: 1440 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújítandó
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cserépkályha
Egész szobák: 3
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra