Eladó családi ház Dunaalmás 39 900 000 Ft

Leírás

Festői szépséggel bíró DUNAKANYAR szomszédságában családi okok miatt vált eladóvá egy egyedi szépségű kilátással rendelkező családi ház.
Szuterén kialakítással, alul egy garzonlakás kialakítása kezdődött el, mely befejezésre vár.

Az ingatlan 1990-ben épült, falazata ytong, tetőszerkezete szigetelt, zsindely.
Az első emeleten található egy nappali körbevett fa thermoplan ablakokkal, melynek köszönhetően az az ingatlant körülvevő erdők, zöldek, a környék szépségeinek látványaiban gyönyörködhetünk.
A gyönyörű világos nappaliból nyílik egy kisebb konyha is, melynek ablaka úgyszintén az erdő látványait csodálva, akár kellemesebb hangulatot keltve készíthetjük, élvezhetjük közösen a hétvégi reggelinket, vacsoránkat a nyugalomban.
Majd a nappaliból nyílik egy hálófülke, majd az ablakos világos fürdőszoba is.
A nappali vonulatát követve egy nagyon masszív, szép kialakítású tölgyfa lépcső vezet minket az emeletre, ahol 2 db külön nyíló hálószoba vár ránk, ahol a nyugalom varázsa, a festői Dunakanyar szépsége tárul elénk, ezzel élvezhetjük akár a kora reggeli kávénkat, reggelinket a teraszon.

A kényelmünket szolgálja a folyamatban épülő új, 2 db férőhelyes tégla garázs is, mely lemez tetőt kapva vízzáró fóliával épült, a kisebb befejezés az új tulajdonosra vár.

A gazdaságot tekintve a telken egy ásott 8 gyűrűs kerti kút kímélheti meg a rezsi-költségünket, amely a házban lévő vízhálózatra is akár ráköthető, (a mosógép, a mellékhelység a fűrdési lehetőség teljes vízhasználatát tudjuk akár megspórólni magunknak).

A fűtés radiátoros, gáz cirkó központi fűtéses, plusz egy fatüzelésű kandalló melegét, ropogós tűz lángjait élvezhetjük a téli hónapokban.
Villanyvezetékek egy évvel ezelőtt teljesen újra lettek cserélve.
A telken rengeteg gyümölcsfa, körte, alma, cseresznye, barack fa található a rendezett, 689 nm telken.

Mindenképp tekintse meg az ingatlant, nem fog csalódni, a szerencse mindenkinek jár! A megtekintési időpont egyeztetésre a hét bármely napján kérhető telefonon 10-21-h ig!!
Dőljön hátra nyugodtan, irodánk Ön helyett intéz mindent, a lakás megvásárlásától az eladásig, a hitel ügyintézéssel egybekötve!

Amennyiben a vásárláshoz az Ön ingatlanát is el kell hogy adja, irodánk ennek ügyintézésében is teljeskörű segítséget nyújt! Egyedi díjazással, sőt akár díjmentes értékesítéssel is!
Keressen telefonon vagy küldjön SMS-t , illetve Viber-en, WhatsApp-on, e-mailen is elérhetőek vagyunk hétfőtől vasárnapig: +36 70 206 55 86


Családi ház részletei

Ár: 39 900 000 Ft
Méret: 61 négyzetméter
Azonosító: 11423345
Telek: 689 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 21-50 éves
Elhelyezkedés: Panorámás
Egész szobák: 3
Fél szobák: 1
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Pince
  • Terasz

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra